WSK M06-Z z 1960 roku
Re: WSK M06-Z z 1960 roku
Nie. Chcesz to i wychromuj i rame. Kazdy ma inne gusta wiec mi sie podoba chrom a tobie nie, wiec rob tak zeby motor podobal CI sie a nie nam bo ty bedziesz na niego patrzyl 

-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06-Z 60r.
- Kontaktowanie:
Spoko tylko nie chciałbym aby efekty mojej pracy były traktowane jak "świętokradztwo"
i żebyście mnie palcem wytykali
Ale jeżeli tak to spoko, koła także pójdą pod chrom. Co do koloru to jeszcze przemyślę temat ale nikt nie wyraził swojego zdania odnośnie zmiany barwy więc chyba będzie czarna
Pozdrawiam.

Ale jeżeli tak to spoko, koła także pójdą pod chrom. Co do koloru to jeszcze przemyślę temat ale nikt nie wyraził swojego zdania odnośnie zmiany barwy więc chyba będzie czarna

Pozdrawiam.
- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
IMHO lepiej zostać przy głównym założeniu fabryki co do tego modelu. Miał on być przede wszystkim tani i w miarę funkcjonalny (jak wszystkie wueski). Także mi bardziej pasowałyby tutaj szare obręcze i generalnie styl "z epoki". Bo o to właśnie chodzi w odnowieniu, żeby pokazać innym jak to kiedyś z tymi maszynami było
.
Czarny kolor jest błe. Wszystkie wueski są czarne, z drobnymi wyjątkami w postaci Kobuzów i ptaków. Zrobisz jak uważasz, ja jednak skłaniałbym się ku wiśniowemu.
Pozdrówki i powodzenia w dalszych pracach!

Czarny kolor jest błe. Wszystkie wueski są czarne, z drobnymi wyjątkami w postaci Kobuzów i ptaków. Zrobisz jak uważasz, ja jednak skłaniałbym się ku wiśniowemu.
Pozdrówki i powodzenia w dalszych pracach!
-
- Moje maszyny: WSK M06-Z 60r.
- Kontaktowanie:
Dzięki Savier!
Jadę na urlop, przemyślę wszystko na spokojnie. Jak wrócę i prace ponownie ruszą to zrobię jakiś update.
Pozdrawiam.

Jadę na urlop, przemyślę wszystko na spokojnie. Jak wrócę i prace ponownie ruszą to zrobię jakiś update.
Pozdrawiam.
- Tomekk
- GG: 8565479
- Moje maszyny: WSK 125 M06B3 1979
- Kontaktowanie:
Ja osobiście maluję swoją B3 na czarny, jednak uważam iż dwuramówki zasługują na coś lepszego niż zwykłe czarnuchowanie, skłaniał bym się właśnie tak jak sawier w wisienkę lub inne malowania w których wychodziły 

- tollek83
- Moje maszyny: WSK 125 M06-Z2 1964r.
- Kontaktowanie:
Dzięki mazacz za fotkę emblematu będzie mi pomocna na pewno. Co do modelu to myślę podobnie jak inni jest to model L tylko tabliczkę albo pomylili, albo takową akurat mieli, pewnie jak Dziadek kupował to było mu to bez różnicy jaki to model ważne że w ogóle jest czym jeździć, a i może była troszkę tańsza. Jeśli chodzi o chromowanie obręczy to w modelu Z były chromowane obręcze 19'' , moje 19'' leżą sobie na półce w słabym stanie nie stać na chrom
mam założone na moto 18'' bo łatwiej dostać opony i są tańsze, osobiście chrom bardzo mi się podoba. Z kolorem to bardziej podobają mi się czarne i takową posiadam i zostanę przy takim kolorze, ale tylko dla tego że taki był i nie mam serca zmieniać, proponuję Ci zostać przy oryginalnej czerwieni ich jest mniej i bardziej rzucają się w oczy, pozdrawiam powodzenia w pracach