Przedstawiam moje wsk-i :-)
- miuosh1
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125 M06-B1
- Kontaktowanie:
Re: Przedstawiam moje wsk-i :-)
Kosmos ! Pięknie wyszła 

- Baracuzzz
- Moje maszyny: WSK 125
SHL 175
Komar 3
Fazer '03 600 - Lokalizacja: Jasło
- Kontaktowanie:
Nie martw się, jak widzę podstawa tego forum to krytyka. Mnie nie raz zgasiła. Czasami lepiej nie oddawać fotek i nie poddawać się krytyce. Jak taką miałeś wizę WSK'i to wyszyła naprawdę super. Ja swoją w super stanie przerobię na białą bo mi się tak podoba i tyle. Jak ktoś chce inaczej niech kupuję i działa. Materiału naprawdę nie brakuje. Powodzenia
- 1angel
- GG: 10200026
- Moje maszyny: Kilka legend PRLu
- Kontaktowanie:
Boli Cię , że ktoś ma swoje zdanie i inny gust ?
Jak boisz się krytyki to nie zamieszczaj zdjęć , ale wg. mnie na tym to polega .
A słowo cukierkowe pasuje mi do Twojej wizji forum gdzie wszystko jest tak pięknie i każdy się ze sobą zgadza , na szczęście w normalnym życiu jest trochę inaczej
A co do motocykla kolegi to całkiem przyzwoita maszyna .
Jak boisz się krytyki to nie zamieszczaj zdjęć , ale wg. mnie na tym to polega .
A słowo cukierkowe pasuje mi do Twojej wizji forum gdzie wszystko jest tak pięknie i każdy się ze sobą zgadza , na szczęście w normalnym życiu jest trochę inaczej

A co do motocykla kolegi to całkiem przyzwoita maszyna .
no stop signs, speed limit, nobody’s gonna slow me down
- Baracuzzz
SHL 175
Komar 3
- Kontaktowanie:
Nie chodzi mi o krytykę, tylko o brak uszanowania pracy każdego użytkownika. Wiele osób ma swój utarty szlak renowacji motocykla i nie potrafi uszanować że ktoś podchodzi do tego inaczej. A tak naprawdę wiele osób (między innymi ja) chce je zrobi na tz. szkliwo, zero, wyjeb@#!@. Po prostu żeby każdy kto nad nią przystanie się zastanowił, że kiedyś w Polsce potrafili coś zrobić.
- fuel123
- Moje maszyny: WSK M06 B1 '69
- Kontaktowanie:
kolego mati co to za uchwyt za kanapą?. Przybliżysz jakieś namiary, dorabiane, kupione gotowe?. Podoba mi się i widzę to w mojej maszynce.
- miuosh1
- Moje maszyny: WSK 125 M06-B1
- Kontaktowanie:
Proszęfuel123 pisze:kolego mati co to za uchwyt za kanapą?. Przybliżysz jakieś namiary, dorabiane, kupione gotowe?. Podoba mi się i widzę to w mojej maszynce.

- BikerDS
- Sponsor
- GG: 4533379
- Moje maszyny: WSK M06B3 1977
- Kontaktowanie:
W mojej opinii WSK odremontowana pięknie i chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości. To, że jest cukierkowata? No cóż, bo jest cukierkowata. Czy to obraza ? Zdecydowanie nie. Spokojnie nie spinajmy się, to że ktoś krytykuje jest OK, ważne że ma podstawę. A to że nie pasuje z wizją typowej WSK-i. która tak nie wyglądała to całkiem inna sprawa.Baracuzzz pisze:Nie chodzi mi o krytykę, tylko o brak uszanowania pracy każdego użytkownika. Wiele osób ma swój utarty szlak renowacji motocykla i nie potrafi uszanować że ktoś podchodzi do tego inaczej. A tak naprawdę wiele osób (między innymi ja) chce je zrobi na tz. szkliwo, zero, wyjeb@#!@. Po prostu żeby każdy kto nad nią przystanie się zastanowił, że kiedyś w Polsce potrafili coś zrobić.
Podsumowując. WSK-a przepiękna z dbałością o detale, lecz nie w zgodzie z oryginałem. Tylko tyle.
PS. Gratuluję wizji WSK-i bo w sumie tak mogłyby wyglądać

- Baracuzzz
SHL 175
Komar 3
- Kontaktowanie:
Nie no jasne że bez spiny
Powiem że robiąc coś od podstaw to nawet ciężko naśladować fabrykę. Człowiek jest po prostu zbyt precyzyjny i dokładny jak się za coś weźmie. Zresztą to do końca nie jest tania zabawa. Nawet z tego powodu rozlicza się podwykonawców zdecydowanie dokładniej niż dawniej. No a potem efekt aż bije po oczach 

- BikerDS
- Sponsor
- GG: 4533379
- Moje maszyny: WSK M06B3 1977
- Kontaktowanie:
Lepiej nie mogłeś tego ująć