Może i bezsensownie. Żeby nie było nie pałowałem 100km ze stałą prędkością

Raz wolniej raz szybciej tu przerwa tam przerwa. Wychodzę z założenia,że co ma się dotrzeć to się dotrze a czy po przejechaniu 1500km czy 600km? wybieram 600

wolę go przytrzeć kilka razy i wygładzić po każdym przytarciu niż pierdzieć 2000km i po takim dystansie odkręcić pierwszy raz gaz ma maxa i się zdziwić,że tłok spuchł,że pierścienie pękły czy nie ma mocy. A docieram pierwsze 200km 1:20 mixol teraz 1:30 mixol. Jak dojdę do 600 i nie przytrze mi tłoka to przejdę na jakiś syntetyk. Czas pokaże jak na tym wyjdę

.....................................................................................................
Jak obiecałem tak zrobiłem

Tłok po kolejnym przytarciu:
przytarty tłok wsk2xxxx.jpg
Jak widać poprzednie prace pomogły i przytarł się w innym miejscu.
Więc chwile roboty i tłoczek odnowiony:
przytarty tłok wsk22xb.jpg
Pierścień w cylindrze poniżej progu (którego nie mam) na zamku ma luz 0.45mm więc całkiem znośnie.Po złożeniu odpalam maszynę zabieram troszkę ekwipunku, dziewczynę i jazda w trasę. Zrobiłem ok 115km. 2 osoby, 2 plecaki, i szczęśliwie wróciłem do domu bez przytarć tłoka a lekko nie miał

Co nie zmienia faktu,że nie obyło się bez przygód

Wracając zauważyłem,że nie mam pozycji z przodu,z tyłu i podświetlenia licznika. Prawdopodobnie jak bawiłem się głównymi światłami gdzieś poszło większe napięcie i padły wszystkie żarówki.Nie chcąc wracać wieczorem bez pozycji z tyłu zmostkowałem czujnik stop niestety zwarłem przypadkiem do masy + i spaliłem główny bezpiecznik

Na fotce wymiana bezpiecznika i co dopiero teraz zobaczyłem nie mam tablicy ! Z kilku fotek jakie zrobiłem wiem,że zgubiłem ją zaraz po wyjeździe z domu

zrobiłem ponad 100km po miastach i wioskach bez tablicy w orzeszkach w 2 osoby mijany i wyprzedzany przez policję kilkukrotnie i nic

Jakoś się udało ale tablicy brak
awaria.JPG
...........................................................................
Zrobiłem sobie "nową" tablice
tablica.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.