Znalazłem na strychu stare kartery ,które zdobył kiedyś mój dziadek ,nie wiem od jakiego modelu WSK,WFM one są ,z którego roku?.Jaki typ silnika to jest?.Jeśli możecie pomóżcie .Próbowałem szukać w Naprawa motocykli WFM,ale wszystkie silniki były inne ,mój ma takie wyjścia do instalacji jak miały SHL M11 i WFM z silnikiem S34 ,nie ma przelotek na instalację tylko guma na 100 % oryginalna .Cylinder okrągły jak przy silnikach S01 ,bo są małe szpilki .
Panowie ,trafiła mi się okazja kupna komara ,gościu nie wie ile wziąć ? .A ja nie chcę za dużo dać .Komar ma nieoryginalny silnik od rometa ,brakuje osłon gaźnika ,bez DOKUMENTACJI .Ile Wy byście dali za niego NAJWIĘCEJ ?
.Zresztą sami obejrzyjcie ,gościu dał mi zdjęcia ,nie widziałem go jeszcze na żywo i nie wiem który rocznik .
Rocznik to będzie najprawdopodobniej 1975/6 .
Manetki nieoryginalne (sztywniaki) , osłona łańcucha Pegaz/Polo .
Cena hmmm silniki niby coś ponad 100 zł chodzą ... . Chcesz dać rozsądnie zacznij od 100 do 200 zł(górna granica) .
Mów mi Kuba. Zielony w 175 Raz sierpem , raz młotem w czerwoną hołotę
Magister Kebeb
Mój brat ma wyremontowanego komara i mówi, że góra 50zł, bez papierów, bez oryginalnego silnika, bez osłon na gaźnik- wręcz nie do zdobycia, brak dekielka pod siodełkiem - narzędziówki, zgnieciony zbiornik, ogólnie słabo.