MamMatej pisze:masz gdzieś zdjjecia gratów przed oddaniem do ocynku ?

MamMatej pisze:masz gdzieś zdjjecia gratów przed oddaniem do ocynku ?
Ten wał ze zdjęć to plastelina ogólnie ...halcik pisze:Tego wału ze zdjęć nie zakładaj, przecież jest niewyważony.
Cześmaniekgazela pisze:Siema niezłe postępy,mam prośbę czy mógł byś mi zmierzyć szerokość tulejek dystansowych tylnego koła? Prawa i lewa ?
Witam, witam kolegę, wiem gdzie jest ta miejscowość nieraz tamtędy przejeżdżam,gdy skończę b1 zapraszam na rundkę po okolicy:)Grzesiek1985 pisze: Witam kolegę Mieszkam blisko od Puław ok 20 km i chętnie bym zobaczył jak działasz z klasykami Powoli małymi krokami dasz jej drugie życie Natomiast Trabi będzie przekozak Powodzenia w odbudowie trzymam kciuki
A sprawa wygląda tak, lakier na górze zbiornika rozpływa się ok ale już na bokach tworzy skórę, taką delikatną ale jednak widoczną hmm... w sumie nie wiem co źle robię, może za blisko trzymam pistolet?yazimoo pisze:Co dokładnie Ci się dzieje z tym zbiornikiem ? Skórka pomarańczy ? Opisz, pomogę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość