Jestem Andrzej na forum zalogowałem się już jakiś czas temu, ale dopiero niedawno udało mi się zakupić moją WSK. Jako że mieszkam w Świdniku i interesuję się polską starą motoryzacją więc wybór motocykla mógł być tylko jeden

Dokładni taki jak niżej.Endi1985 pisze: ↑2017-09-20, 20:53Dzięki za miłe słowa, niestety nie mogę dodać wszystkich zdjęć ciągle wyskakuje mi błąd. Prace są już dosyć zaawansowane, motocykl rozebrany wypiaskowany i właśnie się maluję. Zakupiłem taki boczek C360_2017-09-19-20-21-38-306.jpg niestety jak widać na foto jest on ułamany na dole. Powinien mieć takie mocowanie jak na tym zdjęciuboczki-puszki-wsk-125-2049274583.jpg
Kompletność i ogólny stan tego motocykla sprawia że jego remont ma zdecydowany sens przynajmniej dla mnie. Poza tym teraz już raczej nie ma odwrotu
Dzięki wielkie za pomocjjaworskyy pisze: ↑2017-09-28, 08:59Miałem ten sam problem co Ty i musiałem odciąć nakręteke i kupiłem inny pręt. Powinny być dwie podkładki w tym jedna skórzana. Tak powinny być podkładki między półką a kierownica
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości