z licznikiem to taka sprawa, że gdy nie mogę czegoś zrobic to mnie zaraz nerwy roznoszą i musze coś zepsuć/rozwalić.i tak było z licznikiem, trzymałem na ręce i opuszczałem na beton, za 3-cim razem z licznika odłamał sie jakby jakiś bolec i wyleciał.rozkręciłem go w mak i schowałem do pudełka.kolega ma mi załatwić jakis wraz z lampą całą przednią, bo potrzebny mi to lustro.aha, tak sobie dodam, w małym remoncie który przeprowadziłem ostatnio, wymieniłem lub kupiłem m.in. wszystkie żarówki, stacyjke,klosz do tylnej lampy,załatwiłem napis 125,raczki od sprzęgła i hamulca przedniego ( i tu mam prośbe, proszę o jakieś foto jak ma być złożony bo coś mi nie działa, gdy go tak ustawie że aż ciężko naciskać to i tak wogóle nie hamuje

Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-11-21, 09:49 ]
fotki z wczoraj

[ Dodano: 2007-11-21, 09:55 ]

[ Dodano: 2007-11-21, 09:58 ]
tak se napisze

aha, obczaiłem już emblematy te czarne na bak, tylko będzie trzeba je podmalować ponieważ czarna farba z nich z chodzi, musze je mieć

[ Dodano: 2007-11-23, 21:29 ]
EDIT :
dziś kupiłem te emblematy http://allegro.pl/item270653887_emblema ... lecam.html
no i chciałbym zapytać, czym je najlepiej przykleić na bak ? proszę o jakąś odpowiedź