Mateusz pisze:dopracuj pare elementów i wtedy zbieraj na SHL
Taki mam plan

Mateusz pisze:dopracuj pare elementów i wtedy zbieraj na SHL
WSK to nie Yamaha R1 i paliwo powinno płynąć dobrze pod warunkiem, że filterek nie będzie zbyt malutki.pawel15 pisze:czy ten filterek nie będzie zmniejszał dopływu paliwa do gaźnika? I czy ten filterek ma być duży czy może być taki mały "dyskretny"?
Szczerze mówiąc montaż takiego filterka nie jest jakimś WT tylko usprawnieniem.Mateusz pisze:w sumie to moze i dobry pomysł, ale z tym to wydaje mi sie jakoś mniej oryginalna.
A nie ogranicza taki filtr dopływu paliwa do gaźnika? Bo w najbliższych dniach mam zamiar takowy zakupićWężu pisze:Mam taki filtr w swojej i dopiero po jego założeniu uświadomiłem sobie jak syf jest w baku. 10 min jazdy i już był cały zapchanyTakże radze każdemu kto dba o swój sprzęt wydać te 4 zł.
Jak jest czysty to nie. Proponuje go wymieniać co jakieś 100km (biorąc pod uwagę środek Wueskowych baków). 4 zł to chyba nie majątek.pawel15 pisze:A nie ogranicza taki filtr dopływu paliwa do gaźnika? Bo w najbliższych dniach mam zamiar takowy zakupić.
No trzeba będzie bo też czasami patrzeć nie mogęMateusz pisze:załatw sobie tą cholerną tylną lampe bo szpeci motorek
Silnik taki był zawsze- regularnie o niego dbam przecierając szmatką po każdej jeździe. Od remontu który wykonałem na wiosnę i przy tym myciu karterów nawet dobrze się nie zabrudziłMateusz pisze:chyba silnik wyczyściłeś bo ładnie nawet wygląda
Pewnie, ze sie opłacało. Ale byłą w gorszym stanie(jakieś kropki na lakierze i sporo rdzy) ale uratowaliśmy oryginalny lakier bo jest jeszcze OK. Ja potem wymyłem WSK i prze polerowałem pastą Tempo wiece o wiele lepiej się prezentujeMateusz pisze:opłacało mu sie, z papierem i w ładnym stanie
U mnie działająMateusz pisze:nie moge kurde odpalić wszystkich fotek co podałeś
Właśnie u mnie pierdzi a nakrętka kolanka jest dokręcona na max. To wina kolanka. Ma nierówny rant- wiesz o co chodzi.Mateusz pisze:dobrze że wymieniłeś ten tłumik.u mnie też tak czasem "pierdzi" gdy sie poluzuje nakrętka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość