Silnik możesz za troszke sprzedać bo są one coraz rzadsze.
Czeka Cię troche roboty życze powodzenia w pracach.
Witam kolege z Mazur.
Skundlona WSK M06 B3
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Re: Skundlona WSK M06 B3
Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
-
- GG: 0
- Moje maszyny: .....
- Kontaktowanie:
Z ta WSKą dostałem dwa silniki do M11 (jeden rozebrałem, ale jest w nie ciekawym stanie, obecnie w fazie czyszczenia, tłok nominalny, a wał pordzewiały co świadczy o tym jak długo musiał leżakować
), w garażu mam też M11 wiec silników nie sprzedaje bo mogą się przydać jeszcze
.
@Mateusz WSK, dzieki za nr silnika a masz może gdzieś numer ramy tej twojej B3 '85?
Widziałem tu sporo B3 z końca produkcji, zatem jeszcze raz ponawiam swoją prośbę, będę ***zajeb*** wdzięczny.

@Mateusz WSK, dzieki za nr silnika a masz może gdzieś numer ramy tej twojej B3 '85?
Widziałem tu sporo B3 z końca produkcji, zatem jeszcze raz ponawiam swoją prośbę, będę ***zajeb*** wdzięczny.

- Mateusz WSK
- GG: 514342
- Moje maszyny: 175 Kobuz 82r, B3 78r, Pannonia TLF 250 61r.
- Kontaktowanie:
oczywiście nie ma problemu.nr ramy miała ona: 3434332.
pozdr.
pozdr.
-
- Kontaktowanie:
Już dość dawno temu zakupiłem kolejna B3, dlatego nie będę zakładał kolejnego tematu, niestety stan nieciekawy, no ale nie ważne. Chodzi mi o ustalenie roku produkcji tego motocykla, liczę na wasza pomoc i jakieś sugestie 

Najpierw napisze coś od siebie, konfiguracyjnie pasował by mi tutaj rok 78-79 (szparunki na błotnikach i zbiornik z logo WSK), niestety po numerach ramy nie da się stwierdzić roku bo ktoś coś przy nich kombinował. Numer silnika pojedynczy 1160591 co by wskazywał że powyżej 75. Na podkładce klaksonu '87, na odbłyśniku '96
, prędkościomierz chyba '72 ale nie jestem pewny czy to rok produkcji. Nie sprawdzałem jeszcze automatu stopu i napędu prędkościomierza, bo teraz WSKa stoi w innym miejscu, a tam za mało miejsca jest żeby grzebać. Jak macie jakieś sugestie to pisać, będę wdzięczny, chociaż myślę że będzie ciężko 

Najpierw napisze coś od siebie, konfiguracyjnie pasował by mi tutaj rok 78-79 (szparunki na błotnikach i zbiornik z logo WSK), niestety po numerach ramy nie da się stwierdzić roku bo ktoś coś przy nich kombinował. Numer silnika pojedynczy 1160591 co by wskazywał że powyżej 75. Na podkładce klaksonu '87, na odbłyśniku '96

- maykii
- GG: 6056769
- Moje maszyny: M21W2 74r.
M21W2 83r
M06B3 79r. - Lokalizacja: Piaseczno / Siemiatycze
- Kontaktowanie:
Wueska identyczna jak moja 
Rocznik to 78r. lub 79r. Zajżyj do tematu o mojej wuesce to zobaczysz co i jak.

Rocznik to 78r. lub 79r. Zajżyj do tematu o mojej wuesce to zobaczysz co i jak.
(-; Jak to mówią, "Za motórem, panny sznurem". 

- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Jak może być na prędkościomierzu 72 musiał być by to licznik 120km/h i lampa metalowa
Widać masz pozamieniane tamte elementy się zużywają więc ktoś zmienił.Nie jest źle kompletna na zdjęciu aby emblematu nie widze skąd jesteś bo w swoich moto mam rejstarcje podobne 

Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
-
- Kontaktowanie:
To pewnie te numery co innego znaczą ;P, licznik mam do 140, a do Działdowa mam jakieś 65 kmBorewicz pisze:Jak może być na prędkościomierzu 72 musiał być by to licznik 120km/h i lampa metalowaWidać masz pozamieniane tamte elementy się zużywają więc ktoś zmienił.Nie jest źle kompletna na zdjęciu aby emblematu nie widze skąd jesteś bo w swoich moto mam rejstarcje podobne