Zrobiłem zdjęcie tej nieszczęsnej stopki, będzie na pamiątkę co się znowu stało :p Widać lekkie pęknięcie

Jakieś porady co do CDI, typu gdzie co zamontować mile widziane jak coś

Texas Ranger pisze: ↑2018-09-16, 10:21Najczęściej się go montuje w miejsce iskrownika, który wcześniej trzeba odkręcić.
Pomysł nad lepszym oświetleniemNexT pisze: ↑2018-10-25, 21:34W końcu mogę powiedzieć tak na 100% że WSK nie będzie przerywać, zacząłem interweniować w gaźnik i okazało się, że zaworek zaczął się zacinać, teraz po wymianie bardzo ładnie leci paliwo
Udało mi się także dostać ten przeklęty przelewacz, drucik i sprężynka z długopisu i jest tak jak być powinien
Przelewanie nim, a nie jakimś drutem to przyjemność teraz :p
Zacząłem nagrywać filmy znowu, tym razem nie z jazdy, a z "siedzenia w garażu" poza kilkoma problemami technicznymi takimi jak mocowanie kamery itp
https://www.youtube.com/watch?v=uwxvQEiBEsA&t
W weekend planuję nagrać film o uszczelnianiu kolanka gdyż kilka razy było ruszane i azbest już nie trzymał tak dobrze, a tak poza tym latało przy tłumiku na lewo i prawo..
CDN.
Pozdrawiam
Aha..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości