Witam jestem na forum juz chwile. Mam na imię Gabriel jestem z Rzeszowa motorkami interesuję się juz ladnych kilka lat. W swojej kolekcji posiadam wsk m21w2a kobuz,m21w2 kobuz,m21w2s-w częsciach ,shl m11w-remont,jawe 350 ts
Dzisiaj przedstawię prawie skońcczoną wsk m21w2a kobuz:
no naprawde fajna 175-tka
dokończ to co trzeba koła malowałes, super wyglądają
papierki są na nią jakieś ? pozdr no i jeszcze raz gratuluje fajnej WSKi
Rocznik '82 papierki oczywiście ze sa jest juz na mnie przerejstrowana nowa biała blacha.Motorek kupiłem rok temu , jestem jak by drugim właścicielem bo poprzedni dostał ją od dziadka z kpl dokumentów :nawet z karta gwarancyjna i rachunkiem
Motorek został przez niego wyremontowany : czyli tez i laker ja w nim tylko zmieniłem kierunki bo były aluminiowe(mam je ale te mi się bardziej podobają),opony no i silnik z w2b na w2a z powodu awarii
bardzo fajna WSK, podoba mi sie
szkoda jedynie że jest to ten silnik 175 z magnetem ( sorki ale nie znam sie na oznaczeniach silników 175 bo nie siedze w tym za bardzo ).po za tym super jest
pozdr
jak kto woli
ja nie lubie cewki zapłonowej w typach z magnetem ;] dla mnie to syf poprostu ;]
troszke brzydko wygląda też ten dekiel zapłonu bo w zwykłych fajnie to wygląda bo są takiego samego kształtu praktycznie ;]
no może to i fajnie też bo mało ich było , ja osobiście pierwszy raz widze ten silnik akurat
pozdr.
temat w złym dziale
powinien być w 175.
co do WSKi to bardzo fajna, kierunki są org ? bo nie mam pewności
kolega miał podobne gdy kupił Garbuske.
pozdr.
fajowa WSK:0 bardzo mi się podoba:D mam takie jedno pytanie:) jaka jest różnica w mocy, przyśpieszeniu między oryginalnym silnikiem w2b, a w2a?? duża??