Żółty ocynk fajnie wygląda
Patrząc na zdjęcie jak rama leży w bagażniku, oś wahacza masz uciętą ? Może podgrzej ją czy coś. Przed piaskowaniem pasowało by chyba jeszcze wybić miseczki z główki ramy
Jak to zamówiłeś
niklowane felgi ? Nowe chińczyki ? Ten chrom pewnie pokryje się korozją po nie długim czasie

Oryginalnie powinieneś mieć malowane w szarym kolorze. Nie kupuj gównianego pokrowca na kanapę gdzieś w sklepie, lepiej oddać do tapicera niech ogarnie ładnie i solidnie.
Oś wahacza i te talerzyki bez problemu powinieneś dostać, stelaż siedzenia również. Jak nie znajdziesz w okolicy to szukaj na forum i w necie.
Łożyska i simmery - zdemontuj stare, i kup takie same nowe
Łożyska w kołach są wszędzie 6302 z uszczelnieniami po 2szt na koło.W zabieraku zębatki tylnej o rozmiarze 6304 1szt. Jest też tam duży oring ale nie znam jego wymiaru. Najlepiej zdemontuj go jeżeli jeszcze jest, niech Ci dobiorą w łożyskowym taki sam
Łożyska do silnika - na wał korbowy 2szt 6305. Na wałek główny 1szt 6302. Na wałek zdawczy idzie dwurzędowe igiełkowe, według mnie ciężko o jego zużycie ale jak chcesz to wymień, ja osobiście w swojej wymieniłem tylko dlatego, że kupiłem nowe ori ZMD razem z wałkiem dla spokojnej głowy.
Simmeringi - Do silnika na wałek zdawczy 1szt 25x37x7. Na wał korbowy 2szt 20x40x10. 2szt Oringów na wałek kopnika, wymiarów też nie znam.
31x40x6 4szt lagi przedniego zawieszenia. Na dole ruchomych lag przychodzą okrągłe uszczelnienia w kształcie podkładki która też tam jest, chyba skórzane. U mnie były w dobrym stanie więc nie wymieniałem ich. Nie dostaniesz nowych w sklepie.
Nie wiem jakie wymiary mają uszczelnienia w tylnych amorkach. Widziałem, że mają je w tym sklepie ( link poniżej ). Kiedyś dorabiał je forumowicz Alien. Z tego co pamiętam jak rozbierałem swoje to są też tam oringi.
To chyba wszystko co tam jest.
http://skuterdebica.hg.pl/index.php?p=wsk175&str=3 - Jak byś potrzebował. Dobry sklep i niezłe części, widzę, że mają nowy towar.