No, ale tjuning indywidualna sprawa - ok nie wnikam!
AudioBas pisze:Popraw mocowanie tablicy i lampy bo wsią zalatuje
Motór ze wsi, własciciel ze wsi to i tjuning musi być wiejskiAudioBas pisze:Też jestem ze wsi
No, ale tjuning indywidualna sprawa - ok nie wnikam!
Jeśli chodzi o lampę i półki zegarów to mam dwa warianty:Rogu1 pisze:zaje*iście ta wsk wygląda na tarczy i w czarnym malowaniu jeszcze przydała by się jej lampa z mz i półki zegarów z gumami w jedną byś włożył licznik a w drugi np stacyjkę.
DziękujęStico pisze:Witam
Jak dla mnie wsk wygląda super i mam jedno pytanie do właściciela. Jak żeś ożenił licznik wsk z piastą koła mz .Jeśli dobrze widziałem to tam niema za dużo miejsca.
Koło 18 cali przecież widać takie same jak z tyłu na wysokośćsopi220 pisze:Przednie koło masz 18cali?
AudioBas pisze:Tłumik poprawić i będzie git...!
Jak tam CDI się sprawuje?
Tłumik będzie poprawiony jak tylko ogarnę kilka drobiazgów ( w tym poprawne ustawienie zapłonu )sopi220 pisze:Przednie koło masz 18cali? lampę przednią bym adoptował jakąś fajną chromowaną od japończyka jakiego.Motorek ma swój klimacik,kilka szczegółów i dla mnie git.Tłumik jak pisze Audio bym poprawił.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości