Rzeczywiście

Garbuska świetnie zachowana, który rok produkcji? Po lampie, stopce centralnej i osłonie łańcucha strzelam 1976? Też mam takie bagażniki i się zastanawiam czy ich nie wykorzystaćtomcio pisze: ↑2018-01-06, 19:52Co do słownictwa to spoko, wezmę do serca. Ale chyba odkąd skończyłem szkołę to nie pisałem takich "wierszy" chyba że smsy
![]()
.
A podnóżki właśnie do stopki pasażera mam zamiar zamontować. A jak skończę kobuza i znajdę firmę która zrobi mi ocynki trochę taniej to z garbuski też zrobię świecidełko, ale prócz ocynków nie będę ruszał nic bo kupiłem ją od pierwszego właściciela razem z książką i wiem na pewno co jest w niej orginalne . Także zostanie zabytek nieruszany :->
Mi też nawet podoba się efekt ocynków i wygląd wski z bagażnikami, już nie mogę się doczekać sezonutaaaakie trasy zaplanowane
....morze jest głębokie i szerokie - a tak poza tym to "ta gąbka" nie nadaje się nawet na siedzisko na ławki w parku, a co dopiero na kanapę do wsktomcio pisze: ↑2018-01-07, 17:42Czy mógł by mi ktoś powiedzieć czy ta gąbka to jest do siedzenia z dziurą w blasze czy do nowszego typu bez dziury ? Kupywał to ktoś morze?
http://allegro.pl/gabka-kanapy-kanapa-s ... 16518.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości