Planuję teraz pozyskać zapłon Vape i rozważam 3 opcje dla gaźnika. Regeneracja oryginalnego Jikova, zakup fabrycznie nowego Mikuni VM36 lub zakup używanego Bing 54.
...miałem jakiś czas temu podobny problem z elementami wykonanymi tworzyw wykonanymi dobre 30-40 temu. Co prawda chodziło o elementy do samochodów ale równie niedostępne jak w przypadku Twojej CZ. Próbowałem ratować się w podobny sposób ale pomimo naprawy w analogiczny sposób nie dawało mi spokoju to nitowanie, pomimo tego, że po złożeniu było niewidoczne. Znalazłem poprzez znajomego człowieka, który od kilkudziesięciu lat profesjonalnie zajmuje się naprawą / odtwarzaniem uszkodzonych elementów (nie mylić z zawodnikami, którzy po obejrzeniu filmiku na YT kupują najtańszy sprzęt i rozpoczynają zabawę z klejeniem zderzaków). Zleciłem mu naprawę i byłem zaskoczony efektem końcowym. Wszelkie klamry czy elementy siatki zbrojącej tworzywo czy na łączeniach czy na złuszczonych powierzchniach wtopione były tak, że z zewnątrz trudno się dopatrzeć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość