CZ 380 motocross typ 514 1986
- CZESIO1958
- GG: 0
- Moje maszyny: Junak (w trakcie)
MBK Evolis 80 - Lokalizacja: Mysłowice
- Kontaktowanie:
- qpa
- GG: 0
- Moje maszyny: mustang ttr
- Kontaktowanie:
Re: CZ 380 motocross typ 514 1986
Gratulacje, czekam na wiecej fotek i jakiś film 

- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
- Wojtek
- Kontaktowanie:
Re: CZ 380 motocross typ 514 1986
Wrażenia ok choć jeszcze nie pojeździłem. Gaźnik Mikuni to był strzał w dziesiątkę. Silnik zapalił z trzeciego strzału.
Smaczek dla wnikliwych to klamki w technologii forged carbon zrobione na wzór oryginalnych. Wykonałem skan 3D dwóch starych oryginalnych klamek, zamodelowałem w cadzie ich kształt oraz formę, w której wykonałem kompozytowe dźwignie z żywicy i włókna węglowego.
Ze spraw przyziemnych to przerwałem eksperymenty z nowym błotnikiem i założyłem naprawiony oryginalny. Docelowo muszę kupić biały plastikowy oryginał.

Smaczek dla wnikliwych to klamki w technologii forged carbon zrobione na wzór oryginalnych. Wykonałem skan 3D dwóch starych oryginalnych klamek, zamodelowałem w cadzie ich kształt oraz formę, w której wykonałem kompozytowe dźwignie z żywicy i włókna węglowego.
Ze spraw przyziemnych to przerwałem eksperymenty z nowym błotnikiem i założyłem naprawiony oryginalny. Docelowo muszę kupić biały plastikowy oryginał.

Bynajmniej i przynajmniej to dwa słowa o kompletnie różnym znaczeniu. Nie używa się ich zamiennie!!!!!!!!!