Mój Komar 1979 rok

Odpowiedz
HuBeRt.

Mój Komar 1979 rok

Post autor: HuBeRt. » 2013-07-02, 20:18

Komar z 1979 roku produkcji.Przez ostatnie x lata stał w szopie nie używany.Od nowości był u jednego właściciela w mojej wsi.Posiadam na niego dowód rejestracyjny i tablice ale niestety właściciel już nie żyje.Malować go nie malowałem wystarczyło tylko trochę kosmetyki.Według licznika przebieg wynosi ponad 1200km ale to chyba po remoncie.Malowany był ale wyszedł ładnie.Zmieniony został przodek na nowszy typ przez poprzednika.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Komar przeszedł mały remont.Wymieniłem łożyska i zimeringi.Kupiłem też dętkę do przedniego koła oraz paski na obudowę silnika. :-)

Obrazek Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Komar dostał oryginalną pomke :lol:
Obrazek
Obrazek

Na chwilę obecną stoi nie używany w ciepłym garażu przy grzejniku.Niech odpoczywa.Z czasem dodam nowe zdjęcia. :-)

Pozdrawiam i czekam na opinie :-)

franq87
GG: 0
Moje maszyny: KILKA ŚWIDNIKÓW, RESZTA NIEWAŻNA
Kontaktowanie:

Re: Mój Komar 1979 rok

Post autor: franq87 » 2013-07-02, 22:43

Komarek bardzo ładny poprzedni właściciel na pewno jest zadowolony ,że jego motorek nie trafi na przetop .Ma 34 lata i nadal wygląda to były czasy dzisiejsze skutery za 30 lat będą chyba reklamówkami jednorazowymi ;) pozdrawiam

Odpowiedz