...czy też biorąc pod uwagę to co wcześniej napisałeś w dziale usługi i patrząc zarazem na rubrykę wiek (22) w Twoim profilu dalej będziesz nas nieudolnie ściemniał udając znawcę
Bez sensu z nim dyskutować, zaraz beda tłumaczenia, że zamiast 3 z przodu wpisał 2, wybiera tematy które jemu są wygodne. Czekam tylko aż złamiesz któryś pkt regulaminu i będę mógł Ci dać banaczankete pisze: ↑2018-09-06, 15:20....widzę, że z "jutro" zrobił Ci się już tydzień - zaprezentujesz nam w końcu te zdjęcia z renowacji ogara? Albo też te już wielokrotnie obiecane nam zdjęcia lub filmy ze swoich prac? Może uchylisz rąbka tajemnicy na jakim forum jesteś adminem - jeden z naszych forumowiczy zadał Ci pytanie ale go zlałeś......czy też biorąc pod uwagę to co wcześniej napisałeś w dziale usługi i patrząc zarazem na rubrykę wiek (22) w Twoim profilu dalej będziesz nas nieudolnie ściemniał udając znawcę???
Brak Ci argumentów, potrafisz tylko dużo pisać,żadnych zdjęć, filmików itp, pokaż żeś facet i wrzuć obiecane zdjecia a ludzie zmienią zdanie na Twój temat.
...wiec, że niczyim ani pragnieniem, życzeniem ani też przyjemnością dla moderatorów jest usuwanie kogokolwiek z forum. Jeżeli co chwilę deklarujesz, że zaprezentujesz nam swoje prace to zrób to na forum lub podeślij link na swój kanał a nie zwodzisz nie wiadomo w jakim celu. Twoje posty świadczą o Tobie! Co chwila też kręcisz i udajesz znawcę mimo, że tak nie jest i co chwila dajesz temu dowód w swoich wypowiedziach a jak ci się to wytknie to obrażasz się jak dzieciak. Deklarujesz, że masz 22 lata, jesteś mechanikiem, pracujesz w serwisie motocyklowym i jeszcze od 15 lat remontujesz silniki od wuesek i zęby na nich zjadłeś a zadajesz pytania co do podstawowych problemów z jakimi można się w nich spotkać - ja osobiście powiem wprost - nie kupuję tegoMotoPRLmaniak pisze: ↑2018-09-06, 17:32Jak tak pragniesz to zablokuj mnie.Lata mi te wasze forum.Taki sam brukowiec jak i chłopcy rometowcy.Usuń moje konto, ja posprzątam moje forum z wueskowiczów i tyle w temacie.
Dowolnego który nie wymaga logowania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość