Przedstaw Się
Re: Przedstaw Się
Witam. Mam na imię Maciek, interesuję się mechatroniką, lecz moją naprzyjemniejszą pasją są motocykle zabytkowe. W swoim garażu posiadam wsk 125 '85rocznik, motorynkę, i skuter. Aktualnie rozglądam się za bmw r35, o którym marzę
od dawna.

Witam jestem Mateusz i mieszkam w Gdańsku. Interesuje się motoryzacją (zwłaszcza tą starą). WSK na razie nie mam ale planuje kupić na wiosnę i jakoś ładnie ją zrobić. (może replika wyścigowej?? Problemów z tym raczej nie będzie gdyż ojcem mojego dobrego kolegi jest były pracownik działu rozwoju z WSK Świdnik który pamięta stare dobre czasy:P) aktualnie w posiadaniu mam vespe 50 z 1963r (chyba jedyną w Polsce) pzdro;)
WITAM, na imię mam Marcin ,lat 28,żonaty:).Mieszkam w Zgierzu.Posiadam WSK M06-64 z 1966roku,stan b.dobry. A byc moze niedlugo posiąde WFM z 1959
- lukasz7167
- GG: 10622571
- Kontaktowanie:
Witam mam na imię Łukasz i mieszkam w okolicach Hrubieszowa obecnie posiadam motocykl wsk Kos z 1982 roku .pozd
Motór Wielki
-
- GG: 7885335
- Kontaktowanie:
Witam nazywam się Radek Jestem studentem Politechniki Lubelskiej na kierunku Mechanika i budowa maszyn. Interesuję się starą polską motoryzacją. Ostatnio zakupiłem WSK M06 B3 w celu odrestaurowania.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/daf ... bd4ef.html" target="_blank
- shlmatis
- GG: 12412133
- Kontaktowanie:
Kurde już tak długo na forum, a się nie przedstawiłem
Tak więc jestem Mateusz ze Świniarsko koło Nowego Sącza.
Mam 14 lat.
Lubie motory jak sk****syn.
NIe ważne czy WUESKA czy Iż. Ważne że nie kibel
Zaraził mnie nimi brat i tata.
Mam ich teraz 14 i chce więcej, ale nie ma miejsca w garażu.

Tak więc jestem Mateusz ze Świniarsko koło Nowego Sącza.
Mam 14 lat.
Lubie motory jak sk****syn.
NIe ważne czy WUESKA czy Iż. Ważne że nie kibel

Zaraził mnie nimi brat i tata.
Mam ich teraz 14 i chce więcej, ale nie ma miejsca w garażu.
Grono motorków rośnie jak na drożdżach 
Ekipa Południe

Ekipa Południe
Witam.
Na imię mam Tomek, dołączam do forumowiczów z racji zakupu WSK 125. W temacie motocykli jestem zielony, zawsze wolałem pojazdy stabilne statycznie, a nie dynamicznie. Zakup WSK był spontaniczny, znaleziona została przy szopie w jakimś gospodarstwie w Kujawsko-Pomorskim. Motocykl docelowo ma być odrestaurowany, i możliwie w 100% oryginalny.
Na imię mam Tomek, dołączam do forumowiczów z racji zakupu WSK 125. W temacie motocykli jestem zielony, zawsze wolałem pojazdy stabilne statycznie, a nie dynamicznie. Zakup WSK był spontaniczny, znaleziona została przy szopie w jakimś gospodarstwie w Kujawsko-Pomorskim. Motocykl docelowo ma być odrestaurowany, i możliwie w 100% oryginalny.
- wueskajarka
- GG: 5298596
- Kontaktowanie:
Miło powitać kolejnego "zarażonego" :> Wpisz skąd dokładnie jesteś i rozejrzyj się na Forum czy nie ma tu Twoich sąsiadówThomas pisze:Witam.

Nie chcę kotka, nie chcę pieska - radość sprawi mi ... WUESKA !!
- Pabelek188
- GG: 6246745
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich, jak na razie próbuje coś skminić co się tu dzieje. A więc nazywam sie Paweł Szymański, motocyklami interesuje się od niedawna bo jakoś rok-dwa. Zakupiłem akurat po sezonie dość pokiereszowaną WSK 175 nie wiem dokładnie, który rok etc. niestety ! A więc wracając do WSK to była przerobiona na crossa chodź dość nieudanie. Dlatego od przeszło roku próbuje doprowadzić ją do stanu używalności. Wpakowałem w nią dużo kasy i myślę, że bedzie jeszcze wiecej. Choć chciałbym sie mylić :d heh. Oczywiście WSK próbuje przerobić jeśli można to tak nazwać, na stan jakby fabryczny oryginalny. Dostałem starą rame od "trójki" no i sobie tak skladam. Tzn : tu cos kupie to dospawam, tu naprawie itp. Zarejestrowałem się tutaj bo chcę zaczerpnąć porad wielu osób donośnie naprawy ów "rakiety". Dzieki Paweł
gg 6246745
Wpisz w profilu skąd jesteś.
Wueskajarka

Wpisz w profilu skąd jesteś.
Wueskajarka
Liczy sie pasja, reszta to kwestia czasu.
- arek wsk175
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk 125 lelek
- Kontaktowanie:
witam mam na imie arek interesuje sie motocyklami wsk,ostatnio stałem sie posiadaczem ramy od wsk perkoz i przedniego zawieszenia.chciałbym poskładać to w cały motocykl.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 2008-12-29, 21:45 przez arek wsk175, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- GG: 0
- Kontaktowanie:
Witam mam na imię Krystian. Mam 14 lat i mieszkam w Świdniku ale WSK mam u cioci w Chełmie. Posiadam jakąś wsk zwykłą i troche z zużytą narazie jej nie będę remontował bo się napaliłem na wsk kos 125 i niedługo jak wszystko dobrze pójdzie to stane się jej posiadaczem
Wole wueske pchać niż skuterem jeździć
- 50g
- GG: 6314057
- Kontaktowanie:
Witam
Jestem Filip . Mam Jawę 50 mustang i remontuje WFM i liczę na waszą pomoc ..
Jestem Filip . Mam Jawę 50 mustang i remontuje WFM i liczę na waszą pomoc ..
- kamil104
- GG: 9447750
- Moje maszyny: WSK M21W2 1977
- Kontaktowanie:
Witam!
Jak widać po nicku mam na imie Kamil, mam 16 lat. Mieszkam w Częstochowie, interesuje się starą motoryzacją, głównie polską
Mam 40-letnią syrene 104, ogara 200 z 89r. i motorynke m2 z 87r.; narazie jestem w trakcie zbierania funduszy na WSK
Pozdrawiam!
Jak widać po nicku mam na imie Kamil, mam 16 lat. Mieszkam w Częstochowie, interesuje się starą motoryzacją, głównie polską

Pozdrawiam!
Siemka
Mam na imię Mateusz latam wsk-ą 125 już dobre 5 lat dużo się przez moje ręce wiesiek przewineło silnik znam na pamięć kupuje i sprzedaje wsk-i głównie zarobkowo. Mam jeszcze komara Mz etz 251 i kibel yamahe aerox.
Foto mojej ostatniej wsk-i:

Mam na imię Mateusz latam wsk-ą 125 już dobre 5 lat dużo się przez moje ręce wiesiek przewineło silnik znam na pamięć kupuje i sprzedaje wsk-i głównie zarobkowo. Mam jeszcze komara Mz etz 251 i kibel yamahe aerox.
Foto mojej ostatniej wsk-i:

-
- Kontaktowanie:
- LukaSS
- GG: 6429228
- Kontaktowanie:
Witam Wszystkich!
Jestem Łukasz i mam 26 lat. Mam nadzieje że trochę będe mógł Wam pomóc na Forum. Nawet czasami ta pomoc będzie bardzo niektórym potrzebna. Polskimi motocyklami zajmuje się już prawie 10 lat i troche je juz znam. Posiadam Łobuza z 1981 r., WSK M06B1 w super oryginale z 1968 (podrasowana lekko i idzie lepiej niż niektóre gównianie podrasowane na maxa złomy), Komara 232, WFM S34 w trakcie remontu, WSK M06 L - złom i SHL M11W - złom. A na co dzień jeżdzę Super Tenerą. Od czasu do czasu smignę swoja B1 w traskę - i to nie wokół komina tylko łącznie po ok. 300 km za dnia.
Pozdrawiam i mam nadzieję pomóc nie raz
Jestem Łukasz i mam 26 lat. Mam nadzieje że trochę będe mógł Wam pomóc na Forum. Nawet czasami ta pomoc będzie bardzo niektórym potrzebna. Polskimi motocyklami zajmuje się już prawie 10 lat i troche je juz znam. Posiadam Łobuza z 1981 r., WSK M06B1 w super oryginale z 1968 (podrasowana lekko i idzie lepiej niż niektóre gównianie podrasowane na maxa złomy), Komara 232, WFM S34 w trakcie remontu, WSK M06 L - złom i SHL M11W - złom. A na co dzień jeżdzę Super Tenerą. Od czasu do czasu smignę swoja B1 w traskę - i to nie wokół komina tylko łącznie po ok. 300 km za dnia.
Pozdrawiam i mam nadzieję pomóc nie raz

!!! Yamaha XTZ 750 Super Tenere !!!
- Skity w2
- GG: 12942455
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich morórzystów mam na imię Piotrek mieszkam w Dębowej Łęce niedaleko wschowy przygodę z Motórem rozpocząłem 3 lata temu odpalając wsk m21 w2, która stała 12 lat.
- wueskajarka
- GG: 5298596
- Kontaktowanie:
Witaj, w Dębowej Łęce kupiłem 2 lata temu wueskę 125Skity w2 pisze:Witam wszystkich morórzystów mam na imię Piotrek mieszkam w Dębowej Łęce niedaleko wschowy przygodę z Motórem rozpocząłem 3 lata temu odpalając wsk m21 w2, która stała 12 lat.

Nie chcę kotka, nie chcę pieska - radość sprawi mi ... WUESKA !!
- Skity w2
- GG: 12942455
- Kontaktowanie:
To chyba była ostatnia WSK
Bo resztę ja wykupiłem