Witam, Na imię mam Konrad (Gawri), mam 19 lat i mieszkam w małej miejscowości blisko Krasnegostawu. Motocyklami interesuję się od zawsze, pierwszy motorower w wieku 14 lat motorynka typ 756 "stella". Rok później przesiadłem się na wsk m06b3 84' ojca który nie umiał jej naprawić ja wtedy postanowiłem że sam ją zrobię i tak się zaczęła ta przygoda. potem miałem jeszcze jedną m06b3 którą przerabiałem na crossa czego teraz bardzo żałuję... potem je sprzedałem miałem simsona s51 comfort z 89 roku zrobiłem go na igiełkę jeździłem nim z 3 lata ale sprzedałem... dlaczego o tym za chwilę

Kupiłem od sąsiada m06b3 85' przebieg 9000km idealna wszystkie części oryginalne. niestety miałem wypadek i gość mnie skasował że leżałem 3 dni w szpitalu a wsk przód do wymiany zbiornik, przednia lampa, no i lakier ten piękny oryginalny:/ Tą wsk w niedługim czasie odremontowałem. Następnie zakupiłem pierwszą m21w2 z 76 roku którą zaraz sprzedałem. Chwile później zakupiłem wsk M21W2 z 76 roku lecz w osprzęcie z pierwszej wersji lata 72-73 potrzebuję do niej tylko wahacza blaszanego. Niecałe 2 lata temu kupiłem k 750 z 67 roku z koszem marzyłem o niej od kiedy na zlocie w Leśniowicach 2008 rok byłem simsonem pierwszy raz na zlocie i przewiózł mnie tam gość kaśką za 5 zł haha . Musiałem mieć coś takeigo i stało się jest. No ale to nie wszystko zeszłej zimy miałem pożar w garażu i tak: simson wsk m06b3 m21w2 mz etz 250 brata i kaśka spaliły mi się tzn lakier gumy plastiki linki opony itp... simsona po tym nieszczęsnym incydencie sprzedałem. m21w2 robię powoli kaśkę znów odrestaurowałem m06b3 czeka. i teraz zakupiłem wfm m06 z silnikiem s34 jest wypiaskowana czeka na lepsze czasy, oraz kilka ram do wsek i jedną z nich w tej chwili przerabiam na cafe racera;) Z takich ciekawostek o mnie to zająłem 3 miejsce na super veteranie na m06b3 w klasie 75-150ccm i konkurs slalom najlepszy czas

niezapomniane wrażenia szkoda że to ostatni raz w lbn.... Ale że wsk była nie zbyt gotowa po tym pożarze wywróciłem się dwa razy na torze... Na szczęście miałem wystarczającą przewagę żeby spaść tylko o 2 miejsca.... jechałem pierwszy

to chyba raczej wszystko:) No więc w tej chwili posiadam: k 750 z koszem Zrobiłem ją na wersję W w pełnym osprzęcie muszę do kupić jakiegoś DP tylko

Wsk M21W2, M21W2 cafe, wsk M06B3, WFM M06, i 2 wsk w częściach.