Witam
Jestem
Michał, na co dzień do złapania w okolicach

Krakowa bądź Krosna (podkarpacie). Zapisałem się do Waszej społeczności, aby czerpać stąd wiele cennych rzeczy przydatnych w moim fachu. Pracuje w zakładzie obróbki metali, gdzie oprócz obsługi kontraktów wraz z kolegą prowadzę dział renowacji powłok chromu na częściach do motocykli i samochodów.
Pomyślicie pewnie, że gościowi zależy na taniej reklamie albo jest kolejnym naciągaczem bo profil pojawia się na kilku forach.
Wręcz przeciwnie!Wraz ze wspomnianym kolegą z pracy istniejemy na forach internetowych po to, aby dowiedzieć się czegoś o motocyklach czy samochodach, do których odnawiamy części, czasem poradzić się gdy mamy z nimi jakiś problem (np. jak detal wykańczany był w oryginale), jak również kupować różne elementy prosto od społeczności, gdy zajdzie taka potrzeba.
WSK-i jeszcze nie mam, ale kto wie może i się skuszę na zakup, choć narazie nie mam czasu na jazdę nawet moim KTM'em.
Ze swojej strony oferuję pomoc w zakresie szeroko rozumianej galwanizacji, powłok dekoracyjnych (miedzi,niklu,chromu) czy obróbki takich detali.
Podejrzewam, że może kilku z Was jakimś przypadkiem korzystało z naszych usług w ostatnim czasie bo kilkanaście tych WSeK przez ręce mi przeleciało. W podpisie macie stronę internetową firmy, w której pracuje ( znajdziecie na niej namiary do mnie, piszcie, dzwońcie - jak tylko będę mógł to postaram się pomóc w swojej dziedzinie ) a jeśli szefostwo forum wyrazi zgodę to mogę zamieścić oficjalną reklamę (czy zacząć wątek dotyczący renowacji, w którym mogę udzielać porad - aby był zachowany ład i porządek).
A tak na dobry początek efekt moich prac nad jednym komplecikiem 'rzekomo' od WueSKi
Renowacja chromu - motocykl WSK .
Reasumując miło mi gościć w Waszych progach