Przedstaw Się
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Motorynka Turbo speed . wfm s34 wsk s34
- Kontaktowanie:
Re: Przedstaw Się
Witam Mariusz 22 lata pochodzę z małej wsi kolo Łowicza. Kocham polskie maszyny Prl-u 

- Bogusia
- Moje maszyny: WSK M06-Z1 ,
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich !
Mam na imię Bogusia mieszkam w LTM. Dopiero w minionym sezonie nabyłam i zaczęłam jeździć swoim pierwszym moto ,a była to WSK M06-Z1 i tak mi się spodobało, że w jesieni nabyłam kolejny motocykl tj. Suzuki VS 700 Intruder .
Moje pierwsze zetknięcie z motocyklami miało miejsce wiele, wiele lat temu...kiedy to mój tata woził mnie na swojej WSK125.
Zatem jak widzicie jestem żywym dowodem na to, iż na starość się dziecinnieje, a szaleństwo nabywa się w genach
Pozdrawiam Wszystkich gorąco
Mam na imię Bogusia mieszkam w LTM. Dopiero w minionym sezonie nabyłam i zaczęłam jeździć swoim pierwszym moto ,a była to WSK M06-Z1 i tak mi się spodobało, że w jesieni nabyłam kolejny motocykl tj. Suzuki VS 700 Intruder .
Moje pierwsze zetknięcie z motocyklami miało miejsce wiele, wiele lat temu...kiedy to mój tata woził mnie na swojej WSK125.
Zatem jak widzicie jestem żywym dowodem na to, iż na starość się dziecinnieje, a szaleństwo nabywa się w genach

Pozdrawiam Wszystkich gorąco

"Prawdziwa mądrość życia dostrzega wspaniałość dnia codziennego"
-
- Moje maszyny: WSK M06B3
- Kontaktowanie:
Witam
Z tej strony Dawid z Rudy Śląskiej. Tak się złożyło, że kilka tygodni temu okazyjnie stałem się posiadaczem WSK 125. Nie jest to mój pierwszy jednoślad lecz jak dotąd śmigałem wyłącznie na współczesnych sportach bądź mocnych turystykach. Teraz moją ambicją jest wierne (oczywiście na tyle ile to możliwe) względem oryginału odrestaurowanie mojej WSK 125
Z tej strony Dawid z Rudy Śląskiej. Tak się złożyło, że kilka tygodni temu okazyjnie stałem się posiadaczem WSK 125. Nie jest to mój pierwszy jednoślad lecz jak dotąd śmigałem wyłącznie na współczesnych sportach bądź mocnych turystykach. Teraz moją ambicją jest wierne (oczywiście na tyle ile to możliwe) względem oryginału odrestaurowanie mojej WSK 125

-
- Moje maszyny: Osy,Włeski,Shlki,Cezety 502,Iwl Troll,Iwl Berlin,ZZR 1200
- Kontaktowanie:
Dzień dobry,mam na imię Robert mieszkam w miejscowości Turek.Posiadam kilka motocykli które czekają remont w tym i Włeski.Mam zamiar zabrać się za jedną z nich,tę starszą ale wiedza moja na ich temat jest raczej mizerna.Jestem przekonany że posłużycie pomocą.Pozdrawiam Zygzak.
-
- Moje maszyny: WSK BĄK X 2, B1(71),
M72, K-750, Road King - Lokalizacja: wieś w zamojskim..
- Kontaktowanie:
Kłaniam się na Waszym forum! W skrócie: Artur - 33lat prawko "A" dopiero od roku. Ale motocyklami interesuję się od zawsze. Na co dzień pilotuję ruski zaprzęg marki Dniepr, ale posiadam też 2 szt. WSK BĄK które są w mojej rodzinie od nowości. Powoli zbliża się pora ich reanimacji - więc pewnie o wiele będę się dopytywał. Fotki postaram się wrzucić niebawem. Pozdrawiam z Roztocza!
!
!
"..wolny wydech i wolne życie!!"
-
- Moje maszyny: Wsk 125
Mz 250
Jawa 50
Motorynka - Lokalizacja: Stanisławów
- Kontaktowanie:
Witam! Nazywam się Sebastian i pochodzę z niewielkiej wioski, która nosi nazwę Stanisławów. Motocyklami interesuje się od 2 klasy podstawowej. W swojej kolekcji mam Wsk 125, Morotynke, Jawke 50 i Mz 250 niestety wszystkie oprócz mz nie mają dokumentów. Pozdro.
-
- Moje maszyny: WSK dudek 1976
- Kontaktowanie:
Czesc mam na imie Marcin miszkam w Krakowie moje moto to WSK 175 DUDEK 1976r pozdrawiam wszystkich
-
- Moje maszyny: TRIUMPH
WSK KOS - Lokalizacja: Lublin
- Kontaktowanie:
Witam. Mirosław - Lublin - WSK KOS.
-
- Moje maszyny: M06B3 79'
M21W2 78' - Lokalizacja: zamość
- Kontaktowanie:
Witam, mam na imię Wojtek, lat 27 i jestem z okolic Zamościa. Jak narazie M06B3 79' i od niedawna M21W2(wg ramy-78', wg dowodu-79') i cały czas się rozglądam za innymi.
-
- Moje maszyny: WSK "lelek" '77r.
CZ 350
simson enduro
motorynka - Lokalizacja: Jasło/Bieszczady
- Kontaktowanie:
Witam, mam na imię Gosia, lat 22 mieszkam w Bieszczadach k/Ustrzyk Dolnych o Waszym forum dowiedziałam się szukając na necie danej WSK, którą chciałam narysować mężowi, jako prezent na walentynki
to tak poza nawiasem, ale szukałam tez schematu instalacji podłączenia stacyjki w WSK "lelek" , bo taką też posiada mój mąż (oraz inne motocykle)i tak wpadłam na forum- zarejestrowałam się i jestem
Hmm... pewnie pomyślicie, ze dziewczyna??
pewnie nie pierwsza i nie ostatnia
, ale też bardzo lubię motocykle, a jeszcze bardziej przekonał mnie do nich mój mąż, także wszystko uważam przede mną 

Hmm... pewnie pomyślicie, ze dziewczyna??

-
- Moje maszyny: Romet 2375
Romet Pony m2
WSK M21W2 Kobuz - Lokalizacja: Pieniężno
- Kontaktowanie:
Cześć jestem Marcin rocznikowo 16 lat. Posiadam Rometa 2375 i WSK 175 kobuz do remontu, zarejstrowałem się tu bo wiem że mi pomożecie
. Pochodzę z Warmii dokładniej z Pieniężna.

-
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Witam, nazywam się Przemek jestem ze Słupska, własnie stałem się szczęśliwym posiadaczem wski z 86r. z dokumentami i mam nadzieje ze pomożecie mi w odrestaurowaniu tego pięknego klasyka 

-
- Moje maszyny: 20-motocykli prl
- Kontaktowanie:
Cześć mam na imie Bartek. Motoryzacją interesuje się od dziecka, w szczególności motocyklami. Pochodzę z okolic Żarnowca.
- wskrulez
- Moje maszyny: WSK 125
WSK dzik
Simson enduro - Lokalizacja: Królewiec
- Kontaktowanie:
Witam forumowiczów :)
Witam wszystkich
Mam na imie Kuba, mam 15 lat i pochodze ze świętokrzyskiego miejscowości Królewiec
Od dłuższego czasu jestem wielkim fanem szanującym polski motocykl W-S-K
Konto założyłem na tej stronie ponieważ chcę z wami dzielić się informacjami na temat jakiś problemów i sugestii związanych z tym motocyklem
A więc zawsze chciałem mieć jakiś motorek bo rower sie oczywiście znudził i powiedziałem ojcu żeby kupił mi skutera (4 lata temu).Tato mówi do mnie ze nie kupi mi skutera bo to największe gówno i siedzi sie na nim jak na kiblu i zaproponował mi kupno simsonka enduro
Jezdziłem simsonem przez rok i po pewnym czasie zaczeło mi już brakować mocy więc zrobiliśmy generalny remont i simek otrzymał gar 70ccm.Ale była zabawa
jezdziłem nim przez długi czas i postanowiłem pojechać do mojego kolegi
Nagle u niego na podwórku zauważyłem czerwoną wueske
Bardzo mi się spodobała.Po namyśle zacząłem szukać ogłoszeń w internecie ale wszystkie wski były daleko od mojej okolicy
więc pojechaliśmy na wieś poszukać jakiegoś sprzęta a tu nagle zauważyłem stojącą sobie wske
Dogadałem się z właścicielem i sprzedał mi ją za 420zł po ciężkiej negocjacji
Wske pomalowałem na czarno i zrobiłem mały remoncik w silniku.Od tamtej pory jeżdze bez żadnej awarii i wątpliwości co do mojej upragnionej WSKI 125 
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

WSK 125 Królowa polskich szos i oczywiście bezdroży
- Morfina
- GG: 22261062
- Moje maszyny: Romet Pony 50-m-2
Romet Ogar 200
WSK 125 - Lokalizacja: Cieszyn
- Kontaktowanie:
Cześć tu Bartek z Cieszyna 

- pepsial24
- Moje maszyny: WSK 125 "KOS"
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich mam na imię Przemek i pochodzę z małej miejscowości kolo Stalowej Woli
Bardzo lubię motocykle a w szczególności dobre i kultowe polskie maszyny czyli WSK-i
Bardzo lubię motocykle a w szczególności dobre i kultowe polskie maszyny czyli WSK-i
-
- Moje maszyny: cbr 600
- Kontaktowanie:
Witam jestem Dawid 17 lat jestem z Wólki Złojeckiej ( powiat zamojski) posiadam wsk kobuz jak narazie rozebrana do remątu a na codzień tłuke suzuki gsx 550 

-
- Moje maszyny: WSK m06
SHL M11 - Lokalizacja: Zielonowo
- Kontaktowanie:
Cześć, jestem Piąty, z czarnkowa. Skąłdam SHL M11;)
pozdrawiam wszystkich maniaków PRLu:)
pozdrawiam wszystkich maniaków PRLu:)
Cześć mam na imię Jędrek i mam wsk 125 do remontu, mieszkam w okolicach Gdańska 

-
- Moje maszyny: Iż 56 , WSK M21W2
- Kontaktowanie:
Cześć ! Mam na imię Paweł i mieszkam w woj.Zachodniopomorskim . Obecnie kompletuję sobie M21W2 rok 78 , ma to być motocykl na ten sezon
. A tak ogólnie to jeżdżę motocyklem marki IŻ 56 .