SHLnik pisze:UWAGA na użytkownika Adam1780.Wylicytował podnóżki 7.12.2011 do tej pory nie otrzymałem zapłaty.Wystawiłem mu negatywa a on nagle się odzywa i pisze czy mi się nudzi i że pisał że nie kupuje.Totalne kłamstwo nic od niego nie dostałem.Po czasie wystawia mi negatywa odwetowego o treści" Otrzymałem towar niezgodny z opisem, a po próbie oddania dostałem negatywa !!!. Nie mam już po prostu słów i jeszcze pisze że nie zapłaciłem!!! O zgrozo!!! Chamstwo tego Człowieka przekracza wszelkie granice!!!!!!!!!!!"
Towar leży spakowany czeka na wysyłkę a on mi takie coś.Nie jestem z charakteru agresywny ale takim ludziom powinno się obijać ryje.
Centrum sporów nie pomogło pisanie na maila w celu przypomnienia też nie.Dzwoniłem 2 razy odrzuca.Wystawiam negatywa i jak ręką odjął.Brak słów.Odechciało mi się spać z tego wszystkiego.Takiego chama dawno nie widziałem.
Uważajcie na niego żebyście nie przechodzili tego co ja.Sprawdzać pocztę 30 razy i logować się do banku co dziennie przez prawie miesiąć czasu nie należy do przyjemnych.
Ja u jego kupowałem i wg gosciu spoko jest zero problemów