Co zrobiłeś?kot0072 pisze:Musze się wszem i wobec pochwalić:) Walczyłem walczyłem i wygrałem z Pokorą i kasa na koncieZajęło mi to długo i jeszcze więcej wkur.. się ale cwaniaczek oddał siano:)
Co do tego "pana" to miałem to samo, po miesiącu zgłosiłem sprawę na Policji, koleś jak o tym usłyszał to od razu zmiękł i przysłał mi wylicytowane koło, wczesniej żadne prośby i groźby nie skutkowały. NIE ODPUSZCZAJ MU!!!matitima1985 pisze:Adamas112- dzwonie do goscia (wczesniej byly meila) a on mowi ze jutro wysle! zaczynam drzec pape na niego i mowie ile mozna czekac a on mowi- no tak troche. krew mnie zalala. paczki nima do dzis juz chyba ponad 2 miechy
Nr do niego to 535 489 975 i najlepiej powiedz, że sprawa jest już na Policji, wierzę, że poskutkuje, o ile odbierze łaskawca telefonmatitima1985 pisze:macie moze nr do niego? bo mi zaginal a meile nic nie daja.
Też miałem doczynienia z osobą o nicku monia6600. Towar doszedł, ale czas oczekiwania podobny około 3 tygodniehartman pisze:monia6600 nie polecam. kupowałem cylinder i całkiem inny przyszedł jak na zdjęciach. opis niezgodny. kompletny brak kontaktu. przedmiot dotarł po 3.5 czy 4 tygodniach prawie. po moim komentarzu kolejny negatyw na jej/jego koncie.
Do mnie ten typek pisał w sprawie aukcji którą wystawiłem z początkową ceną 90zł. Aukcja skończyła się bez ofert, dostałem od niego maila z propozycją ze weźmie za 80zł - zgodziłem się. Mija kilka dni bez przelewu/maila więc pisze do typa, a on na to cytuje "ocynk jest warty 1zł"versaceshl pisze:Ja radzę się pionować przed tym oszustem starymotor1000 dane KAMIŃSKI ŁUKASZ 38 304 KRYG 417 kupiłem od niego motocykl po przyjeździe na około 500km motocykl był z demontowany zostały wykręcone z niego najlepsze rzeczy a został sam złom a na aukcji było co innego, po rozmowie zaczął zwać i wyzywać jeszcze trochę by minęło to by łopatą wygnał ostrzegam ja straciłem tylko na paliwo 250zł i mój zmarnowany czas. Pilnujcie sie przed nim bo mimo ze oszust to jeszcze agresywny!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości