Konkurencja nie śpi, farbą pomalował czy jak

Jak coś to bierz audia i jedziemy po niego. Już raz przez balkony pieniądze oddawali.Alien pisze:Blat mojego biurka poznam z kilometra![]()
Będę się musiał z nim skontaktować w kwestii praw autorski, sprawa jak znalazł na Policje
Ciekawy jestem szczegółów sytuacjiSebastian440 pisze: Jak coś to bierz audia i jedziemy po niego. Już raz przez balkony pieniądze oddawali.
http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=77 ... 20#p626693yazimoo pisze:Ciekawy jestem szczegółów sytuacji
Jako że wytropiłem aferę i założyłem temat liczę Alien na dużą zniżkę przy zakupie tłoków.Alien pisze:Blat mojego biurka poznam z kilometra![]()
Będę się musiał z nim skontaktować w kwestii praw autorski, sprawa jak znalazł na Policje
Mixol pisze:Jako że wytropiłem aferę i założyłem temat liczę Alien na dużą zniżkę przy zakupie tłoków.Alien pisze:Blat mojego biurka poznam z kilometra![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości