FAQ
- WSK
- GG: 9912702
- Moje maszyny: Kilka..
- Kontaktowanie:
FAQ
Jak zapewne zaobserwowaliście forum przeżywa b. duży moim zdaniem napływ nowych userów którzy zalewają nas "starych" wueskarzy ciagle tymi samymi pytaniami, typu "ponowna rejestracja wski, czy brak iskry na świecy a na przewodzie jest", i tutaj chciałbym zaproponować stworzenie popularnego FAQ do takich spraw, a żeby nie powielać w koło tych samych tematów, ja wiem że to i tak nie podziała na nowych przybyszów ale user otwierajac dział i klikając w przyklejony temat "lista najpopularniejszych pytań" mógłby sprawniej dowiedzieć się o swoim problemie.
Niebiescy co Wy na to?, Warto brać się za ogarnięcie każdego z działów pod taką innowację?
Niebiescy co Wy na to?, Warto brać się za ogarnięcie każdego z działów pod taką innowację?
MoTór nie umiera nigdy!- MoTór jest wieczny!
"make love, not war"
"make love, not war"
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
-
- Moje maszyny: WSK 125 B1
WSK 125 B3
WSK 125 B3 Bąk
JAWA TS 350 - Lokalizacja: Gliwice
- Kontaktowanie:
Re: FAQ
Pomysł SUPER tylko jego realizacja wymaga opracowania całych wątków do postaci zwartej. Np. rejestracja motocykla bez papierów - kilka wątków na ten temat, w każdym kilkadziesiąt postów, z czego połowa ze sobą sprzecznych. Kto to teraz opracuje i podpisze się pod tym, że to jest prawda
Problem iskry na kablu tak samo, chociaż tutaj doświadczony "mechanik" jest w stanie to szybciej ogarnąć.
Resumując propozycja wyśmienita ale jej realizacja wymaga odpowiedzialnych ludzi z wiedzą i z czasem .... Chętnie pomogę w weryfikacji ale niestety nie mam czasu na pisanie takich opracowań od podstaw

Resumując propozycja wyśmienita ale jej realizacja wymaga odpowiedzialnych ludzi z wiedzą i z czasem .... Chętnie pomogę w weryfikacji ale niestety nie mam czasu na pisanie takich opracowań od podstaw

- Karlicek
- GG: 7162090
- Moje maszyny: M21 W2
M06 B3 - Lokalizacja: Gniezno
- Kontaktowanie:
Właśnie mi też wydaje mi się, że w tym leży cały problem. Chociaż takim FAQ są (mogłyby być) artykuły na forum, z tym, że do ich tworzenia też mało kto się zabiera, a przecież sposób ich tworzenia w zasadzie eliminuje w/w problemy.Johnny pisze: Kto to teraz opracuje i podpisze się pod tym, że to jest prawda![]()
Ja się z panem zgadzam. Oczywiście, że jest to ukartowana robota określonych kół.
- WSK
- GG: 9912702
- Moje maszyny: Kilka..
- Kontaktowanie:
Borewicz!Savier pisze:Do tego potrzebujemy sprawnej administracji. A kto jest spośród chociażby moderatorów aktywnych?

MoTór nie umiera nigdy!- MoTór jest wieczny!
"make love, not war"
"make love, not war"
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
WSK ma rację, użytkowników co raz więcej, ale brakuje nam ludzi chętnych do roboty. Ja nie podejmuję się żadnych takich robót.
Znacie może takie osoby? Jeżeli nie będziemy się rozwijać to w końcu forum umrze...
Znacie może takie osoby? Jeżeli nie będziemy się rozwijać to w końcu forum umrze...
- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
Moderatorów ostatnio też w sumie trochę brak. Proponuje Pawełka na moderatora bo z młodzieżówki jest najbardziej rozgarnięty i myśle, że jakby go zagonił do roboty to by dawał rade 

- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Hm...
Masz racje, dobrze to określiłeś. Z młodzieżówki jest najbardziej ogarnięty i również aktywny. W wolnej chwili się z nim skontaktuję. Może coś ruszy się na forum...
Masz racje, dobrze to określiłeś. Z młodzieżówki jest najbardziej ogarnięty i również aktywny. W wolnej chwili się z nim skontaktuję. Może coś ruszy się na forum...
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Działajcie coś w temacie, bo ja tego syfu zaczynam już nie ogarniać...
- Sebastian440
- Administrator
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
kto to pawełek? borek dzieki podziałam w weekend
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
I co chcecie działać? Bez Kapiiiego i poważniejszych zmian nie ma to sensu. Znowu przyjdą nowi i będą zakładać te same tematy, będzie burdel i nie wiadomo gdzie co szukać.
- Kapiii
- Założyciel
- GG: 2256655
WSK MR16T
WSK 2.66
Promot NC125
MTX 3-03
SKM 250 - Lokalizacja: Toruń
- Kontaktowanie:
Po co Wam Kapiii? Ja tu jestem cały czas, nic się nie zmieniło od 4 lat (Start forum: 01 sty 2007 22:11). Nie wypowiadam się w tego typu wątkach. Czemu? Minęły 2 tygodnie od założenia tego wątku i żadnego progresu. Pomysłów jakie były nie jestem w stanie zliczyć. Dyskusja, dyskusja, dyskusja. Milion takich dyskusji zakładałem i prawda jest taka, że jeżeli nie zrobię czegoś sam, to tego nie będzie. Osób innowacyjnych na tym forum było też kilka, jednym z normalnych userów był Savier, który potrafił spiąć poślady i coś zdziałać. Dzięki temu zrobiliśmy np. spis (wypadało by go nagłośnić). Jego zapał też minął, bo patrząc na działalność pozostałych 1800 userów odechciewa się wszystkiego. Chcecie coś zrobić? Zróbcie. Potrzebujecie pomocy? PW.