PROSZĘ O POMOC WAS KOLEDZY !!
No wiesz nic nie jest wieczne i z czasem sie coś wyrobi lub uszkodzi i przestawi.wiec czemu teraz by moglo byc cos nie tak ?
pozatym - piszesz gaźnik wyregulować ? - wiem ze to pytanie jest głupie - ale co masz na myśli ? - poziom pływaka ? wolne obroty ? - położenie iglicy ?
Mógł byś to bardziej rozwinąć? Te znaki aby na pewno zostały zrobione w Świdniku?OstrYV8 pisze:ten motorek jest ustawiony na FABRYCZNYCH znakach
Nowe platynki to największy syf od prywaciarzy!!! Już tłoki są dużo lepsze. Ja osobiście kupuje orginalne przerywacze od SHL są po 10 zł w pobliskim motoryzacyjnymPlatyny były zmieniane na nowe
Cześć-nic nie piszesz o świecy- wymień,a ten kondensator to wymień na nowy bo stare nawet nie używane tracą po latach elektrolit,zapłon ustaw-na znaki nie patrz.Mateusz pisze:no to może właśnie było przyczyną to że te stare plantynki były już zniszczone, a te nowe prywaciarskie są do niczego i problem nie zniknął.
kurde jak ja bym chciał żeby u mnie były w sklepie jakieś oryginalne części a nie tylko ten syf
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości