Nowy lakier.
-
- GG: 0
- Moje maszyny: m06b1
- Kontaktowanie:
Re: Nowy lakier.
możesz nawet z pędzla
tylko tak jak mówisz - kilkukrotnie zwiększy się czas podczas przygotowania powierzchni (czyt. szlifowania)

- Bubson
- Moje maszyny: WSK M06B3 '79
WSK Kobuz '78 - Lokalizacja: Oborniki
- Kontaktowanie:
Witam po dłuższej przerwie,
nie było mnie tu kilka miesięcy i zaniedbałem wsk, ale powoli wracam do mojego motura
Udało mi się samemu położyć antykorozje na wsk i moim skromnym nie fachowym okiem wyszło to całkiem nieźle, ale niestety na antykorozji się skończyło i z rożnych powodów nie dokończyłem malowania samemu a oddałem wske do jakiegoś " Pana Mietka", który podobno dobrze maluje no i skończyło się tak jak skończyło, o ile dobrze się orientuje to jest to efekt skorki pomarańczy:
I teraz pytanie do do was próbować to jakoś polerować czy od razu do jakiegoś prawdziwego lakiernika ?
nie było mnie tu kilka miesięcy i zaniedbałem wsk, ale powoli wracam do mojego motura

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- iron_bird
- GG: 9680903
- Moje maszyny: M06B3 83r
M21W2 Kobuz 76r - Lokalizacja: Zagórów - PSL
- Kontaktowanie:
Jak wystarczająco grubo polakierowane to poleruj. Jak nie to wyrównaj i jeszcze raz polakieruj.
- Bubson
- Moje maszyny: WSK M06B3 '79
WSK Kobuz '78 - Lokalizacja: Oborniki
- Kontaktowanie:
Spróbuje, a dla porównania ktoś się może orientuje jaki jest +- koszt pomalowania wsk u lakiernika (akryl) ?
-
- Moje maszyny: WSK 125 M06 B3 1972r
- Kontaktowanie:
na początek spróbuj to wypolerować, u lakiernika w mojej okolicy kosz lakierowania WSK to ok. 500-600 zł