Czy możecie polecić zakład, który regeneruje rury przedniego zawieszenia? Chodzi o usunięcie powłoki, oszlifowanie uszkodzonych miejsc i ponowne pokrycie chromem.
Czy chrom na lagach widelca jest taki sam jak na elementach dekoracyjnych? Jest to trójwarstwowa powłoka miedź/nikiel/chrom?
Czy może jest to chrom techniczny?
Chromowanie/regeneracja rur zawieszenia przedniego
- Wojtek
- Kontaktowanie:
Chromowanie/regeneracja rur zawieszenia przedniego
Bynajmniej i przynajmniej to dwa słowa o kompletnie różnym znaczeniu. Nie używa się ich zamiennie!!!!!!!!!
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06B,WSK M06B1,WSK M150,WSK M06-64,
WSK M06L,WSK M06Z2 - Lokalizacja: Wolbrom
- Kontaktowanie:
Re: Chromowanie/regeneracja rur zawieszenia przedniego
Jest to chrom techniczny.
Jest jeden czy dwóch na form co robią takie rzeczy.
Poczytaj w dziale usługi lub przez wyszukiwarkę.
Ja jakieś pół roku temu robiłem chromy dekoracyjne i techniczne w Zgierzu firma Danex jeśli dobrze pamiętam.
Jest jeden czy dwóch na form co robią takie rzeczy.
Poczytaj w dziale usługi lub przez wyszukiwarkę.
Ja jakieś pół roku temu robiłem chromy dekoracyjne i techniczne w Zgierzu firma Danex jeśli dobrze pamiętam.
- Wojtek
- Kontaktowanie:
Dziękuję. Faktycznie trochę już o tym było. Najprzydatniejszy temat linkuję poniżej.
http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=66&t=22577
Czy może jest ktoś, kto zregenerował rury nośne dłuższy czas temu i ma coś do powiedzenia na temat trwałości powtórnie nakładanej powłoki?
http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=66&t=22577
Czy może jest ktoś, kto zregenerował rury nośne dłuższy czas temu i ma coś do powiedzenia na temat trwałości powtórnie nakładanej powłoki?
Bynajmniej i przynajmniej to dwa słowa o kompletnie różnym znaczeniu. Nie używa się ich zamiennie!!!!!!!!!
- wkzarci
- Moderator
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 175 itp, itd.
- Kontaktowanie:
Napisz do Picka bez konkurencyjnie robi chrom techniczny, nie ma drugiego takiego na forum.