Dzięki, rzeczywiście mają.Wcześniej tego nie zauważyłem:)km1979wsk pisze:W Skuter Dębica mają.
Dzięki za odpowiedź.Nie miałem wcześniej specjalnie do czynienia z WSK'ami:)Savier pisze:Lusterka jak i bagażnik to wyposażenie dodatkowe i nie rozpatruje się ich pod kątem oryginalności.
Osłona łańcucha ma uszkodzenie od stopki centralnej, częsty przypadek, u mnie też występuje...
Te nakrętkę w sztycy w ogóle masz jakoś źle - powinna być schowana pod górną półką. Powyżej górnej półki jest nakrętka na klucz bodaj 27 i na to nachodzi taki kapselek plastikowy jak w nowszych wueskach na wahacz.
Z opisu specyfikacji nie pasuje mi kwadratowe kolanko.
Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania pisz śmiało.
Pozdrawiam
Złotego? Na zbiorniku są białe, niepełne.Podobnie na błotniku z tyłu są prześwity białego bo był malowany na czarno.Boczki mam czarne bez szparunków ale nie wiem czy nie powinny być.peter125-175 pisze:Kolanko nie oryginalne powinno byc okrągłe(dostaniesz na skuter dębica)http://skuterdebica.hg.pl/inc/display.php?id=1178
Szparunki powinny być koloru złotego.
Jeśli jest dobra blacha nie skorodowana to można pospawać migomatem.Dociąć kawałek blachy i można spróbować.rychu pisze:Dzięki za odpowiedź.Nie miałem wcześniej specjalnie do czynienia z WSK'ami:)Savier pisze:Lusterka jak i bagażnik to wyposażenie dodatkowe i nie rozpatruje się ich pod kątem oryginalności.
Osłona łańcucha ma uszkodzenie od stopki centralnej, częsty przypadek, u mnie też występuje...
Te nakrętkę w sztycy w ogóle masz jakoś źle - powinna być schowana pod górną półką. Powyżej górnej półki jest nakrętka na klucz bodaj 27 i na to nachodzi taki kapselek plastikowy jak w nowszych wueskach na wahacz.
Z opisu specyfikacji nie pasuje mi kwadratowe kolanko.
Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania pisz śmiało.
Pozdrawiam
Czy to wgniecenie w osłonie łańcucha można wyeliminować np. poprzez odgięcie, dodanie podkładki do stopki? Nakrętkę od sztycy sam prowizorycznie przykręciłem by przód trzymał się mniej więcej całości, poszukam jeszcze w worku z częściami, może coś dopasuję.
Też podejrzewam, że kolanko może być nieoryginalne ale nie jestem w 100%pewien.
Na pewno mam nieoryginalny przedni błotnik bo jest kwadratowy i lewy boczek jest przycięty na wysokości kranika, więc muszę szukać nowego.
Oj pomyliło mi się powinneś mieć białe.Na boczkach nie było szparunków.Tylko były na:rychu pisze:Złotego? Na zbiorniku są białe, niepełne.Podobnie na błotniku z tyłu są prześwity białego bo był malowany na czarno.Boczki mam czarne bez szparunków ale nie wiem czy nie powinny być.peter125-175 pisze:Kolanko nie oryginalne powinno byc okrągłe(dostaniesz na skuter dębica)http://skuterdebica.hg.pl/inc/display.php?id=1178
Szparunki powinny być koloru złotego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości