Napewno jest ona w Polsce .
zubr9471 pisze:Link linkiem ale był na ebayu uk, nie usa i ktoś go kupił ale nie wiadomo kto i czy to w ogóle był Polak
Przeciez piszemy ze z USA FIRMA KTURA GO SPRZEDAWAŁA W UK. Zajmuje sie sprowadzaniem motocykli z USA i tam przypadkiem kupili WSK za krocie bo za jakieś 100dolcow A sprzedali za 6000-800funtow komuś z Polski temat zamknięty wiem bo sam korzystałem dwa razy z usług tej firmy ściągając moje Exy z USAfazerofz6y pisze:Dobre pytanie . Moze Shoei I cich siedzi sie nie chwalac![]()
Napewno jest ona w Polsce .
???zubr9471 pisze:Wcale nie zamknięty.
Czyli rozumiem tak: ktoś z usa wystawił motocykl na ebay uk a tam kupił go ktoś z Polski i jest to wiadome na pewno, choć bez dowodów.
Widziałem taki motocykl w wujka Wojtka ale więcej nie powiem. Niech powie ktoś, kto wie ale nie chce powiedzieć. Ja nie chce przypadkiem wyjawić jakiejś tajemnicy.
Nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać Ciebie czy kogokolwiek innego nie wiesz czegoś to staramy się to wytłumaczyć... każdy może czegoś nie zrozumiećzubr9471 pisze:Sory kolego już taki jestem mało inteligentny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości