1angel pisze:Bez umowy własności nie masz możliwości jakiegokolwiek zarejestrowania. A jak wygląda sprawa oc w unikacie można wykupic tylko na kilka miesięcy bądź wcale jeśli motocykl stoi nie używany ?
Witam
Mam małe pytanie z 100 punktów.
Taka sytuacja :1angel pisze:Bez umowy własności nie masz możliwości jakiegokolwiek zarejestrowania.
- motor zostaje wyrejestrowany na stałe przypuśćmy w 91 roku.
- w '94 motor nabywa inna osoba, nie piszą umowy kupna/sprzedaży, ponieważ ktoś kupuje go z przeznaczeniem na części.
- w '98 umiera jego właściciel zapisany w dowodzie rejestracyjnym
- w 2015 nabywam ten motor otrzymując umowę kupna/sprzedaży z aktualnym właścicielem (innym niż na Dowodzie rejestracyjnym). Idę do WK w moim mieście i chcę go zarejestrować jako unikat.
I właśnie - co teraz
![:]](./images/smilies/splash.gif) 
  Przejdzie czy nie z taką umową ?

Jestem ciekawa, czy zarejestrują tę Wueskę bez ciągłosci umów. Myślè jednak, że bez SKO się nie obędzie.
 Jestem ciekawa, czy zarejestrują tę Wueskę bez ciągłosci umów. Myślè jednak, że bez SKO się nie obędzie.
 Kup lampę i błotniki, jakąś czarną farbę, na unikat Wueska nie musi być po renowacji, ale musi przypominać Wueskę, bo w opinii jest kilka zdjęć.
 Kup lampę i błotniki, jakąś czarną farbę, na unikat Wueska nie musi być po renowacji, ale musi przypominać Wueskę, bo w opinii jest kilka zdjęć.