obawiam, sie ze oni nie robia, tylko zamawiaja na dalekim wschodzie. tak jak i sporo innych handlujacych "nowymi" albo "oryginalnymi" czesciami.Muciek pisze:To bardziej pasuje do almotu i cx, oni dalej robią tłoki z innymi wymiaramirss pisze:odlali wiec 1 do 1 tak jak im bylo wygodnie - z g*wnollitu, obrobili tez na podstawie wymiarow mierzonych suwmiarka albo centymetrem krawieckim.
ale zwroc uwage ze ja nie pisze ze te tloki ktore pomierzyles sa zle ! -franq87 pisze:Kiedy pisałem na samym początku ,że byłem z mikromierzem w skuterdębica i pomierzyłem ten tłok. Chciałem tez by ktoś przetestował ten tłok z reszta wszystko na początku tego wątku było napisane .rss pisze: Obrobka mechaniczna tez nie do odroznienia bez mikrometru i znajomosci jego obslugi....
wprost przeciwnie - ze na Tajwanie/w Chinach zrobia wszystko wg specyfikacji klienta.
szacun dla Ciebie ze chcesz je przetestowac "w boju"
klikanlem Ci plusa za podanie ciezaru tlokow, to pomoze mi i moze paru innym osobom w doprowadzeniu motocykli do stanu takiego ze mozna sie tym pochwalic....jakbys jeszcze wiedzial cos nt. materialow np na przeciwwagi walu, czopy albo walki skrzyni biegow to bym Ci chyba pomnik wystawil