A mam pytanie czy nie miał by ktoś do sprzedania oczywiście za jakaś normalna sumę przednia lampę do sporta ??
Cosmi sie wydaje że ci sie źle wydaje gdyż podnóżki sie przyręca tam gdzie są przykręcone na zdjęciu( z lewej strony jest oznaczony na żółto no i z drógiej analogicznie też jest przykrżeony tylko że w koloże naturalnej stali). Sory że troche nie jasno lae mam nadzieje że sie połapiesz. Zdjecie patrz wyżej.kapitangestykrzak pisze:mi sie wydaje ze to co pokazałeś, to tam sie podnóżki kierowcy przykręca... a nie osłonę.. ale to moja teza...
Ten niebieski amor jest z przedniego zawieszenia z SHL M11 na 100%kapitangestykrzak pisze:Witam w ostatnich dniach rozłożyłem wsk 175... zauważyłem ze tylne kolo jest jakieś inne od wsk 125 patrzyłem po rożnych fotkach na forum i na stronie fenixa ale nigdzie nie zobaczyłem wsk w której było by widać tylne kolo wiec moje pytanie czy to jest oryginalne kolo od 175??
Do tego mam jeszcze 1 pytanko o tylne amortyzatory czy ten amortyzator (niebieski) jest oryginalny czy to jaki pomylony puzzel w tej układance wsk 175 który jest chyba następna nie oryginalna rzeczą w tej wsk.. dodam ze jest on dłuższy ma duży skok i jest mięciutki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości