Przedstaw Się
-
- GG: 0
- Kontaktowanie:
Re: Przedstaw Się
Witam. Mam na imię Andrzej i mieszkam w okolicach poznania. W moim posiadaniu jest Wsk125 m06 b1 Wfm125 i Shl m11. Pozdrawiam wszystkich:)
- Sakato
- GG: 4469238
Cześć, mam na imię Michał i mam 28 lat. Miłość do polskiej motoryzacji trwa od ponad 18 lat. Pierwszym moim piździkiem był Komar Sport którego kupiłem za 30 zł. Niestety wymieniłem go za Wskę 125 dawno dawno temu i teraz żałuję bo bym miał ciekawy egzemplarz w garażu. WSK 125 opanowała moje młodzieńcze lata, pierwsze miłosne uniesienia i polne bezdroża w czasie wakacji
Od tamtej pory wiele się zmieniło, miłość do WSK nie przeminęła a z tamtym okresem kojarzą mi się same dobre chwile. Postanowiłem zakupić WSK aby choć trochę mi przypominała dawne lata. Zrobiłem jednak krok na przód i kupiłem pierwszą w swoim życiu WSK 175
Kiedyś bałem się dosiąść takiej piekielnej maszyny, nieśmiałość przełamałem dopiero w tym roku. Trafił mi się niezwykły egzemplarz gdyż jest to model z 75 roku dumnie określony S 1 potocznie nazywany Sport 1 
![:]](./images/smilies/splash.gif)

WSK i wszystko jasne ![:]](./images/smilies/splash.gif)
- cosmaty1986
- GG: 2938267
- Moje maszyny: WSK 175 Kobuz 84r.
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich mam na imię Sebastian i jestem z Olsztyna aktualnie posiadam (od czerwca 2009) WSK 175 Kobuz z dokumentami obecnie jest w fazie renowacji mam zamiar na wiosnę zarejestrować ją na żółtych tablicach. Od jakiegoś czasu czaję się też na WSK 125 (jeden z ostatnich egzemplarzy) od pierwszego właściciela jednak czekam na przypływ gotówki narazie czeka na mnie w garażu I właściciela. Do tej pory na forum byłem bierny (czyt. pijawką) od pół roku nie napisałem żadnego postu choć codziennie tu zaglądałem ale od dziś się to zmieni. Rozglądam się też za wszelakiej maści polskiemi wynalazkami komarami, rometami oraz innymi Polskimi motorynkami i motorowerami jednak w województwie w którym mieszkam (warmińsko-mazurskie) praktycznie nie ma już tego rodzaju pojazdów tak samo jak forumowiczów z którymi można by wspólnie pojeździć, podłubać przy motocyklu. Jeżeli jest ktoś z warmińsko - mazurskiego proszę o kontakt. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów....
-
- Kontaktowanie:
Witam
Mam na imię Mateusz, mam 16 lat. Posiadam Jawe 50 w częściach, oraz WSK 125, której niestety dokładnie modelu nie znam, a tabliczka znamionowa została przemalowana przez poprzedniego właściciela. No i przerobiona na rasowego, 7 konnego "crossa"... Mam w planach zakup jakiejś wsk, shl, wfm w miarę kompletnej i taniej, aby przerobić ją na oryginał 

-
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich mam na imie Sławek mam 19 lat. Jestem z okolic Dębicy posiadam aktualni JAWE TS350 i kompletuje WSK 175.
-
- Kontaktowanie:
Jola z okolic Krakowa
Na forum podeslał mnie mój chłopak,abym nieco dowiedziała się o moim prezencie urodzinowym jakim jest wueska B3
Pozdrawiam 

-
- Moje maszyny: perkoz
- Kontaktowanie:
witam , jestem z Chełma, mam wsk 175 prawdopodobnie perkoz,
ale nigdy na nim nie jeździłem, bo od kiedy tato kupił samochód motor stoi u babci w stodole-ja tylko jako mały chłopiec bawiłem się na nim w kierowce
dopiero w momencie kiedy oglądałem w tvn turbo program o wsk'ach dowiedziałem się jaki to rarytas to te ptactwo wueskowe; noi jak bedzie ten perkoz, a tak cos tato mi tu mówi to naprawde egzemplarz rzadki i msm nadzieje zacny bedzie
tato nawet mi tu numer ramy mowił ale juz zapomnialem 
ale nigdy na nim nie jeździłem, bo od kiedy tato kupił samochód motor stoi u babci w stodole-ja tylko jako mały chłopiec bawiłem się na nim w kierowce

dopiero w momencie kiedy oglądałem w tvn turbo program o wsk'ach dowiedziałem się jaki to rarytas to te ptactwo wueskowe; noi jak bedzie ten perkoz, a tak cos tato mi tu mówi to naprawde egzemplarz rzadki i msm nadzieje zacny bedzie

- bigsoft
- GG: 16126214
- Moje maszyny: Romet Ogar 200,
WSK 175 Kobuz,
Romet Pony M-1
Jawa 50 M - Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich!
Imię moje to Przemek, pochodzę z Siemianowic Śląskich, mam 19 lat. Motorowerami i motocyklami "tej epoki" interesuję się od dziecka. W moim posiadaniu jest Romet Pony M-1 (pierwszy model motorynki) czekający na remont kapitalny, Romet Chart 210 Elektronik, którym poruszam się bez problemowo na co dzień oraz WSK 175 Kobuz zakupiona kilkanaście dni temu. Motocykl jest można powiedzieć praktycznie nowy, jeździł jeden sezon, potem stał spory kawał czasu w szopie u znajomego od ojca, jego oryginalny (na 100%) przebieg to 5362 km.
Pozdrawiam wszystkich
Imię moje to Przemek, pochodzę z Siemianowic Śląskich, mam 19 lat. Motorowerami i motocyklami "tej epoki" interesuję się od dziecka. W moim posiadaniu jest Romet Pony M-1 (pierwszy model motorynki) czekający na remont kapitalny, Romet Chart 210 Elektronik, którym poruszam się bez problemowo na co dzień oraz WSK 175 Kobuz zakupiona kilkanaście dni temu. Motocykl jest można powiedzieć praktycznie nowy, jeździł jeden sezon, potem stał spory kawał czasu w szopie u znajomego od ojca, jego oryginalny (na 100%) przebieg to 5362 km.
Pozdrawiam wszystkich

- KubanMC
- GG: 5685346
- Kontaktowanie:
Siemanko,
Nazywam się Kuba, mam 16 lat, prawie już 17 na karku ;p
Chodzę do technikum hotelarskiego .. jak na razie pierwszy rok
Zajmuję się motoryzacją a w szczególności interesują mnie zabytkowe pojazdy - motocykle, samochody..
W mojej kolekcji mam tylko jedną WSKe M06-B3, ale w przyszłości się to zmieni i przybędzie więcej sprzętu..
Pozdrawiam całe forum www.wueska.pl <piwo>
Nazywam się Kuba, mam 16 lat, prawie już 17 na karku ;p
Chodzę do technikum hotelarskiego .. jak na razie pierwszy rok

Zajmuję się motoryzacją a w szczególności interesują mnie zabytkowe pojazdy - motocykle, samochody..
W mojej kolekcji mam tylko jedną WSKe M06-B3, ale w przyszłości się to zmieni i przybędzie więcej sprzętu..

Pozdrawiam całe forum www.wueska.pl <piwo>
- ADRIANO1992LBN
- GG: 9516828
- Kontaktowanie:
Siemanko
Jestem Adrian Boguszewski
Mieszkam w Lublinie i mam 18 lat. Uczę się w technikum samochodowym przy alei Długosza w Lublinie.
WSKi posiadam a raczej zbieram od 4 lat. Kontakt z kierownicą zacząłem w wieku 8 lat dzięki mojemu tatusiowi:P
I to właśnie On mnie zaraził WSKomanią... Sam podobnie jak ja trzymał je w pokoju xD
Jestem Adrian Boguszewski
Mieszkam w Lublinie i mam 18 lat. Uczę się w technikum samochodowym przy alei Długosza w Lublinie.
WSKi posiadam a raczej zbieram od 4 lat. Kontakt z kierownicą zacząłem w wieku 8 lat dzięki mojemu tatusiowi:P
I to właśnie On mnie zaraził WSKomanią... Sam podobnie jak ja trzymał je w pokoju xD
Kupię jedną lagę nieruchomą do: Bąka, Dudka, Lelka etc.!
nowy na forum
Witam wszystkich,jestem na forum nowy,mam na imię Włodek,mieszkam w okolicach Lublina,motocylami zajmuję się około 20 lat ,miałem ich kilkaset,znamienita większość znich zasiliła kolekcje rozmaitych ludzi w całej Polsce,ale jeszcze mi coś zostało około 15 sztuk,są to wsk-i i motorowery oczywiście polskie ,nie będę zbyt aktywny na forum,oczywiście na wszystkie pytania postaram się odpowiedzieć w miarę moich możliwości pozdrawiam wszystkich-złomofil13
- mmajdr
- GG: 11918102
- Kontaktowanie:
Witam
Jestem Marcin, mieszkam niedaleko Grodkowa (woj. Opolskie) jestem z 1993r , interesują mnie stare motocykle, jestem w posiadaniu ogara 205 (88r) oraz jawy TS 350 (91r)

- Kubus_Rider
- Moje maszyny: Wsk 125
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich jestem tu nowy. Nazywam sie Jakub Luzara rocznik 93' . Pochodze z miasta Myślenice 30 km na połódnie od Krakowa. Uczęszczam do pierwszej klasy technikum samochodowego. Moja pasja to motocykle. Jak dotąd posiadam jeden w ktory sukcesywnie wkładam ogrom pracy i serca.. Pozdrawiam wszystkich.
http://www.wsk175enduro.blogspot.com - 2 STROKES ONLY
-
- GG: 3455916
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich na forum chciał bym przedstawić siebie i moje sprzęty.Nazywam się Maciek,mieszkam w Ozorkowie nieopodal Łodzi,mam 17 lat i interesujemy się wraz z kolegami dawną motoryzacją.Teraz troche o moich pojazdach:
Simson s51 od nowosci w jednych rękach
Penta dakarino wynalazek który kupiłem 2 lata temu i wyremontowałem
Wsk 125 kupiłem za symboliczne pieniądze od wuja,teraz jest rozkręcona i czeka na malowanie.
Simson s51 od nowosci w jednych rękach
Penta dakarino wynalazek który kupiłem 2 lata temu i wyremontowałem
Wsk 125 kupiłem za symboliczne pieniądze od wuja,teraz jest rozkręcona i czeka na malowanie.
-
- GG: 7512209
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Paweł i mieszkam w Rynarzewie koło Bydgoszczy. Mam 22 lata i wsk 125 M06B3 która obecnie jest na sprzedaż aby zrobić miejsce WSK dwu ramowej z 67 roku
kupię b1 z dokumentami
- PrzeMOC
- GG: 3661413
- Moje maszyny: MZ ETZ 250 / KOBUZ - znów w częściach
- Kontaktowanie:
a to może i ja się przedstawię 
Jestem Przemek. Pochodzę z Rawy Mazowieckiej, jednak w roku akademickim przebywam w Łodzi i tu też studiuję
Pasję do WSK nabyłem z czasem jak Wafelson ponad 2 lata temu zaczął składać swoją B3 i zapoznał mnie z tym forum.
Swój sprzęt pokażę jak już skompletuję do stanu "dopuszczalnego"

Jestem Przemek. Pochodzę z Rawy Mazowieckiej, jednak w roku akademickim przebywam w Łodzi i tu też studiuję

Pasję do WSK nabyłem z czasem jak Wafelson ponad 2 lata temu zaczął składać swoją B3 i zapoznał mnie z tym forum.
Swój sprzęt pokażę jak już skompletuję do stanu "dopuszczalnego"

Hej, co zrobiłaś?
Jaka głupia byłaś!
KOBUZA spotkałaś,
pojechałaś...
Jaka głupia byłaś!
KOBUZA spotkałaś,
pojechałaś...
-
- Kontaktowanie:
Witam,
Jestem Tomek z Katowic. Mam 24 lata, w tej chwili posiadam WSK M06 B3 z 1972. Oraz szczątki WSK 175 chyba z 1976 roku, którą powoli będe kompletował
pozdrawiam.
Jestem Tomek z Katowic. Mam 24 lata, w tej chwili posiadam WSK M06 B3 z 1972. Oraz szczątki WSK 175 chyba z 1976 roku, którą powoli będe kompletował

- CZACHA
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich Mam na imię Marek żyje już 16 latek. Moją największą pasją jest II wojna światowa i oczywiście motocykle.Posiadam parę pyrkawek i mam zamiar posiadać więcej :p.W mojej rodzinie są 2 wski w dość dobrym stanie 3 to moja przechodzi właśnie remąt.Chce ją doprowadzić do stanu oryginalnego.
-
- GG: 10639239
- Moje maszyny: WSK M06B3 85r. ;)
- Kontaktowanie:
Witam, jestem Patryk mam 17 lat jestem z Ostrowca Św. obecnie posiadam motocykl WSK M06B3 85r.
-
Witam. Jestem Michał urodziłem się w ostatnim roku produkcji WSK, aktualnie mam WSK M06B3 z 1985r oraz wygrana aukcja z WSK M06B3 BĄK którą odbieram w poniedziałek....... Będę ją robił na pełny oryginał w każdym najmniejszym szczególe