spotkanie w polsce centralnej
-
- GG: 0
- Moje maszyny: jawa ts 350
- Kontaktowanie:
spotkanie w polsce centralnej
Witam.
Szukam zainteresowanych spotkaniem, pogawędką i wspólną przejażdżką, z centralnej polski.
Plan jest taki żeby zebrać motocykle dwusuwowe z epoki (mz, jawa, cz, wsk i inne..).
Czy będą jacyś chętni?
Miejscowość Mzurki, (trasa Bełchatów- Piotrków Tryb.) 21 lub 22 sierpień
Szukam zainteresowanych spotkaniem, pogawędką i wspólną przejażdżką, z centralnej polski.
Plan jest taki żeby zebrać motocykle dwusuwowe z epoki (mz, jawa, cz, wsk i inne..).
Czy będą jacyś chętni?
Miejscowość Mzurki, (trasa Bełchatów- Piotrków Tryb.) 21 lub 22 sierpień
- KoSzU
- GG: 8813802
- Kontaktowanie:
Re: spotkanie w polsce centralnej
Tak troszkę mało centralnie 

-
- Moje maszyny: WSK M06 64
WSK M21W2 - Lokalizacja: Sieradz
- Kontaktowanie:
Cóż chetny bym był na taki wyjazd ale ja kto bywa gdy zaplanuję to sie nie uda. Ustalcie miejsce termin itd a ja dzień wcześniej określę czy jadę:)
- Kapiii
- Założyciel
- GG: 2256655
- Moje maszyny: .
WSK MR16T
WSK 2.66
Promot NC125
MTX 3-03
SKM 250 - Lokalizacja: Toruń
- Kontaktowanie:
Człowieku, to nie wyjście do kina w szkole podstawowej, gdzie dzień wcześniej jeszcze można było wpłacać kasę za bilet.
Z takim podejściem to jedynie z kumplem do Maca idź, a nie zaprzątacie sobie głowę zlotem.
Jak był zlot, każdy miał wyjebane a teraz kolejny zlot w centrum Polski.
Jeśli bawi Was siedze w 3-6 osób, bo nie wierze, że więcej będzie, to ok, ale jeśli nie to najlepiej zamknijcie ten temat i poświęćcie czas na coś poważniejszego.
Z takim podejściem to jedynie z kumplem do Maca idź, a nie zaprzątacie sobie głowę zlotem.
Jak był zlot, każdy miał wyjebane a teraz kolejny zlot w centrum Polski.
Jeśli bawi Was siedze w 3-6 osób, bo nie wierze, że więcej będzie, to ok, ale jeśli nie to najlepiej zamknijcie ten temat i poświęćcie czas na coś poważniejszego.
-
- Kontaktowanie:
Rozumiem że To Ty decydujesz, czy ktos z tego forum lub z niezalogowanych a czytających ten temat, ma przyjechac czy nie. Być może będzie sześć osób a może więcej. Mimo wszystko zapewniam Cię że są w mojej okolicy wsk-i niezalogowane na Twoim forum a mimio to mam potwierdzenie o przybyciu. Język jakiego użyłeś w swojej wypowiedzi świadczy o Twojej kulturze osobistej, jak nie masz ochoty przyjechac to siedź dalej przed telewizorem i oglądaj m jak miłość. Możesz usunąć ten wątek.
- KoSzU
- GG: 8813802
- Kontaktowanie:
Spokojnie Chłopaki!. Ta wypowiedz była skierowana akurat chyba do tomka.Kapiii pisze:Człowieku, to nie wyjście do kina w szkole podstawowej, gdzie dzień wcześniej jeszcze można było wpłacać kasę za bilet.
A jeśli chodzi o ogólna ocenę wypowiedzi Kapiiego to ma uraz po zlocie w Świdniku i wcale mu się nie dziwię bo wiele osób zrobiło sobie z gęby dupę i nie pomijając mnie też zaliczam się do tej części. Ja nie pojechałem i już zrobiłem z siebie niesłownego gnojka i wcale nie mam się zamiaru tłumaczyć bo to bo tamto mi akurat nie wypaliło i nie wpadłem moja wina bo mówiłem ze się wybieram. Więc teraz niema się czemu dziwić dla Admina ze na najmniejsze propozycje spotkań będzie patrzył jak na 100% niewypał.
Jedyne co w trące na temat to to ze Kapiii on nie chce zorganizować żadnego zlotu tylko spotkano na którym może się pojawić i 2 czy 3 osoby i będzie ono w 100% udane.
-
- Kontaktowanie:
Jeśli ta wypowiedź nie była skierowana do mnie to przepraszam za ostre słowa.
Więcej info na temat spotkania na forum MZ lub JAWACZ
Więcej info na temat spotkania na forum MZ lub JAWACZ
-
- Moje maszyny: WSK M06 64
WSK M21W2 - Lokalizacja: Sieradz
- Kontaktowanie:
Czy ja mam kolejny raz się tłumaczyć dla czego nie dotarłem do tego Świdnika? Planowania od cholery że jadę, wszystkie plany robione tak żebym 9-11 lipca był w Świdniku a co wyszło to widzicie. Dla tego teraz nie będę nic planował po prostu ustalicie termin itd a ja powiem dzień wcześniej czy jade czy nie. Na Świdnik jechałem i dzień wcześniej przytarłem motor i już lipa z wyjazdu. Więc proszę mi nie wypominać że mnie nie było itd bo mnie to strasznie wkurwia 

-
- Kontaktowanie:
Pozostał tydzień więc konkrety.
Termin- niedziela (22.08)
Miejsce "karczma" w Mzurkach
Godzina spotkania 10-11.
Plan objazdówki - odkrywka kopalni Bełchatów i góra kamieńsk.
Termin- niedziela (22.08)
Miejsce "karczma" w Mzurkach
Godzina spotkania 10-11.
Plan objazdówki - odkrywka kopalni Bełchatów i góra kamieńsk.
Takie zloty majatroche małe szanse na pojawienei sie większej rzeszy uzytkowników forum.Ja widze przyszłość w spotach regionalnych na dobry początek.Czyli w stolicach swoich wojewódz utworzycsobie jakieśgrupki bywalców 3-5 osobowe i potem ew.w kilka maszyn sie wybrać na świdnik raz do roku lub poprostu zrzuta organizajcja kogoś z busiwem i heja z wskami na pace;)Takei są realia WSKą ciężko byłoby mi zrobić 400km nie mówie tu o awaryjności ale komforcie,SHLką do Kielc to ja napewno bym pojechał, ale wską nie;p
- Sebastian440
- Administrator
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Jak zlot
?

-
- Kontaktowanie:
nie zlot, spotkanie! odbył się ale bez wsk. http://picasaweb.google.pl/115696311606558130892/MzJawa#
- Chota
- Moje maszyny: Kilka
- Kontaktowanie:
Taki spot
A czyja jest ta czarna Mz ts 250 ?

Polish motorcycles never die !!!
-
- Kontaktowanie:
Pawła z Sochaczewa.Chota pisze:Taki spotA czyja jest ta czarna Mz ts 250 ?
- Sebastian440
- Administrator
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
kto był od nas z forum ?