Witam wszystkich

na forum jestem już od jakiegoś czasu ale ujawniam się dopiero teraz, nazywam się Mateusz pochodzę z małej miejscowości na Pomorzu a mianowicie z Koczały. Urodziłem się w 1989 roku, potem wiadomo szkoła podstawowa, gimnazjum, liceum o profilu informatycznym(matura zdana i na tym zakończyłem edukacje

). Po szkole zrobiłem kurs operatora ładowarki i pracowałem w tym zawodzie prawie 3 lata(pracowałem nawet u "chinczyków przy budowie A2

", obecnie posiadam własną działalność. Moja przygoda z motoryzacją zaczęła się od Rometa 205 którego dostałem na komunie, sprzedałem go później i następny zakup był hm w 2009 roku a kupiłem WSK Kos z 1985 roku, wtedy narosła miłość do wski doszła jeszcze M06 64, WSK "składak" , WFM M06 z 1961, poza tym Komar, Romet 205 i masaaaa części do tych motorków. Po za tym dodam że każdemu motorkowi należy się renowacja, na razie nie mam za dużo czasu ale już zabrałem się za WFM. Postaram się dodać fotki owych motocykli, pozdrawiam wszystkich i liczę na pomoc przy od budowie moich jednośladów.