Gry
- Leszek702
- GG: 34904207
- Moje maszyny: 2 X WSK 125 MO6B3"80 MZ ETZ 250 "83
Honda 929 rr - Lokalizacja: Dobrzany
- Kontaktowanie:
Re: Gry
Gra w Cs polega na kampie . gracze kucaja w kontach mapy i czekaja az ktos podejdzie strzelanie przez sciany skrzynki pozostawie bez komentarza
co do turniejow powiem tak :Cs jest to gra ktora ogarnie kazdy noob pare osob z kasa zrobilo reklame tej grze i z tad te turnieje gra w to duzo ludzi bo w tej grze nie trzeba myslec tylko stac w koncie i strzelac na slepo z nadzieja ze sie kogos trafi
Co do crysisa czesto grajac widze osoby kucajace w rogu (sa to pro gracze z cs) ktorzy dostaja heda (bo jak to nie trafic nooba stojacego w miejscu ) i jestem wyzywany od chetow tak samo jest z nano skafandrem czasmi slysze takie teksty jak: ja przebieglem 100m i nie mam energi a on 200 i mnie zabil i mu jeszcze zostalo 70 energi ogarniecie skafandra to jest kwestia co najmiej 1 roku .Ja ogarnialem ta gre ponad 2 lata i dalej jestem graczem na wyzej srednim poziomie. W tej grze najwazniejsza jest strategia ktorej nie ma w cs myslenie i celnosc .duzo by tu gadac bo gra jest super a turniejow w nia nie ma bo jest malo graczy ktorzy chcieliby wziasc udzial w tym. I nie porownój mi crysisa i cs bo to jak porownanie wsk(czyt crysis) i tani chinski skuter za 1000pln(czyt CS) :0
co do turniejow powiem tak :Cs jest to gra ktora ogarnie kazdy noob pare osob z kasa zrobilo reklame tej grze i z tad te turnieje gra w to duzo ludzi bo w tej grze nie trzeba myslec tylko stac w koncie i strzelac na slepo z nadzieja ze sie kogos trafi
Co do crysisa czesto grajac widze osoby kucajace w rogu (sa to pro gracze z cs) ktorzy dostaja heda (bo jak to nie trafic nooba stojacego w miejscu ) i jestem wyzywany od chetow tak samo jest z nano skafandrem czasmi slysze takie teksty jak: ja przebieglem 100m i nie mam energi a on 200 i mnie zabil i mu jeszcze zostalo 70 energi ogarniecie skafandra to jest kwestia co najmiej 1 roku .Ja ogarnialem ta gre ponad 2 lata i dalej jestem graczem na wyzej srednim poziomie. W tej grze najwazniejsza jest strategia ktorej nie ma w cs myslenie i celnosc .duzo by tu gadac bo gra jest super a turniejow w nia nie ma bo jest malo graczy ktorzy chcieliby wziasc udzial w tym. I nie porownój mi crysisa i cs bo to jak porownanie wsk(czyt crysis) i tani chinski skuter za 1000pln(czyt CS) :0
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
A simsony i jawki to nieudane były, romety to jest to.Gra w Cs polega na kampie . gracze kucaja w kontach mapy i czekaja az ktos podejdzie strzelanie przez sciany skrzynki pozostawie bez komentarza
Długo grałeś w CS'a?
- nodek
- GG: 5554430
- Moje maszyny: .....
- Kontaktowanie:
Zapytam tak jak kolega Savier... Jak dlugo grales w cs'a? albo zapytam inaczej, czy w ogole grales w cs'a?... bo to co mowisz jest wyssane z palca.
W kazdej grze sa kamperzy... bez wyjatkow, nawet w crysisie i w tej kwestii nie przegadasz nikogo...
W kazdej grze sa kamperzy... bez wyjatkow, nawet w crysisie i w tej kwestii nie przegadasz nikogo...
Wyobraź sobie siebie w łodzi na rzece.
Z mandarynkami i marmoladowym niebem.
- Leszek702
- GG: 34904207
- Moje maszyny: 2 X WSK 125 MO6B3"80 MZ ETZ 250 "83
Honda 929 rr - Lokalizacja: Dobrzany
- Kontaktowanie:
Grałem ok 1 roku zgadzam sie ze w kazdej grze sa kamperzy ale jak kampi 20 osob na mapie to juz chyba nie jest gra
skonczmy ten temat ;P.(bo wy swoje a ja swoje
grajcie sobie w tego CS a ja w crysis-a i bedziemy happy
pozdr
skonczmy ten temat ;P.(bo wy swoje a ja swoje

grajcie sobie w tego CS a ja w crysis-a i bedziemy happy

pozdr
- lukh6
- Kontaktowanie:
Ja osobiście mogę polecić grę W.o.T(world of tanks) Naprawdę gra bardzo fajna, ale trzeba jej trochę czasu poswięcić. W cs-a kiedyś tez czesto grywałem i teraz tak sobie mysle czy w te zimowe wekkendy znów nie zacząć

- nodek
- GG: 5554430
- Moje maszyny: .....
- Kontaktowanie:
Ja "chcialem" grac w world of tanks, nawet dostalem dostep do beta testow, ale niestety gierka z nieznanych mi powodow nie dzialala, nawet nie szukalem rozwiazania problemu... po prostu to olalem. A o grze czytalem sporo na forum komputerowym ktore lubi odwiedzac. 191 stron w temacie o w.o.t.
http://forum.purepc.pl/Gry-f9/World-Tanks-t330993.html
http://forum.purepc.pl/Gry-f9/World-Tanks-t330993.html
Wyobraź sobie siebie w łodzi na rzece.
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Grałem w WOT-a na początku było fajnie. Lecz doszedłem do Tygrysa i był problem , ponieważ czołgiem bez jakichkolwiek usprawnień cały czas dostawało się w dupe, a zabić kogoś było bardzo ciężko, stało się to już troche żenujące i odpuściłem gre. Grałem jeszcze w bete, ciekawe jak teraz jest może warto wrócić ? Z strzelanek polecam jeszcze Call of Duty 4 MW w multipleyerze jest niezła sieczka.
Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
- Jakub
- GG: 4657132
- Moje maszyny: Jubilat
- Kontaktowanie:
Gry Komuterowe
Witam ma problem po zainstalowaniu gry pokazuje mi się taki komunikat
Komputer mam od 2 dni i może coś nie zostało dograne /nagrane
Jestem zielony w tych sprawach
Zaznaczam że to nie jedyna gra którą instalowałem (Lost , Terrorist Takedown 2)
System Windows 7
Komunikat w załączniku
Może na forum jest ktoś kto by mi mógł pomóc , wytłumaczyć
Z góry Dzięki za Pomoc
Komputer mam od 2 dni i może coś nie zostało dograne /nagrane
Jestem zielony w tych sprawach

Zaznaczam że to nie jedyna gra którą instalowałem (Lost , Terrorist Takedown 2)
System Windows 7
Komunikat w załączniku
Może na forum jest ktoś kto by mi mógł pomóc , wytłumaczyć
Z góry Dzięki za Pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mów mi Kuba. Zielony w 175
Raz sierpem , raz młotem w czerwoną hołotę
Magister Kebeb
Raz sierpem , raz młotem w czerwoną hołotę
Magister Kebeb
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Re: Gry Komuterowe
Brak sterowników do karty graficznej ? Bądź nie odpowiednie.
Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
- Burbon
- Moje maszyny: Romet Komar
WSK 125 M06B3 81' (sprzedana) - Lokalizacja: Krasnystaw
- Kontaktowanie:
Ja pogrywam w symulator latania samoliotem Flight Gear. Fajne to, jest dostępnych około 400 samolotów i cały świat do oblatania, gra ma multi, więc latanie z innymi graczami jest możliwe. Mykam jeszcze w Stalker Cień Czarnobyla na modzie LWR, trudne to, wymaga masy myślenia i cierpliwości. Oczywiście ta gra stała się trudna dzięki modowi. Tak to jeszcze gram w NFS World, gra ktoś? Mam Lamborghini Murcielago, Nissana Skyline R34, Chevroleta Chevelle, Mazdę RX-7, MX-5 i powoli zbieram na kolejne T3. Marzę jeszcze, by stworzyć forumową grę o motocyklach, ktoś by był chętny pomóc?
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Play by forum, na tej zasadzie?Marzę jeszcze, by stworzyć forumową grę o motocyklach, ktoś by był chętny pomóc?
Mógłbyś powiedzieć mi coś więcej o tej gierce? Lubię tego typu rzeczyMykam jeszcze w Stalker Cień Czarnobyla na modzie LWR, trudne to, wymaga masy myślenia i cierpliwości. Oczywiście ta gra stała się trudna dzięki modowi.

Przypomniało mi się, że spędzałem długie godziny na granie w Patrician III. Przeistaczamy się w hanzetyckiego kupca, mamy na początek jeden statek i zaczynamy handlować. Prosty system, ale naprawdę wciągający. Obmyślalem sobie zawsze strategię typu "ooo, ale tutaj będzie zarobek! kupię skórek za 100k i porozwożę je po całym zachodzie zbijając kokosy :> ". Polecam dla osób lubiących monopol

- Burbon
- Kontaktowanie:
Tak, Play By Forum, byłby ktoś chętny? Co do gry. To jest FPS z elementami RPG osadzony w Czarnobylu. Jest to mocno realistyczna gra, za co ją lubię. Nie należy też do prostych.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5eXB7oBjJOE[/youtube]
To oddaje klimat tego moda, na którym gram. Fajnie tutaj przedstawiono, jak wygląda atak z perspektywy mutanta, zauważcie, jak łatwo giną inni, akurat ten mutant jest jednym z najtrudniejszych. Czasem gra jest tak straszna, że aż podskakuję na krześle
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5eXB7oBjJOE[/youtube]
To oddaje klimat tego moda, na którym gram. Fajnie tutaj przedstawiono, jak wygląda atak z perspektywy mutanta, zauważcie, jak łatwo giną inni, akurat ten mutant jest jednym z najtrudniejszych. Czasem gra jest tak straszna, że aż podskakuję na krześle

- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
- Burbon
- Kontaktowanie:
No to czemu nie, można spróbować. Zaczynało by się Stellą, potem przechodziło by się do Komarów, Wierchowin, itd. Najlepsi braliby udział w zawodach na MR 15 

- Burbon
- Kontaktowanie:
Czemu nie albo od zera do bohatera. Od ścigania się po polach do zawodów na świetle międzynarodowym. Realia właśnie się zastanawiam. Albo to będzie PRL, albo współczesność. Na PBF dużo się znam, grałem i GMowałem.
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Zdecydowanie PRL. Myślę, że możemy "grać" osoby, które mają ambicje zostać Szczerbakiewiczem i jeździć na Jawach, Husqwarnach itp. Przy okazji poduczylibyśmy się co, kiedy i jak wyglądało (czytaj: cała zabawa musi być bardzo dobrze wkomponowana w karty historii, tak żeby to również i uczyło).
- Burbon
- Kontaktowanie:
Czemu nie. O! Już wiem, zakładając, że wraz z coraz większym rozgłosem i sprzętem będzie można otrzymywać zaproszenia do zespołów wyścigowych. Na przykład dobije się już do Kobuza, ma się rozgłoś w mieście. W końcu ktoś to dostrzega i zaprasza gracza do zespołu. Kobuz zostaje poddany przeróbkom pod wyścigi i zaczynają się legalne zawody, aż w końcu gracz dorabia się wyścigowych specjalnie przygotowanych Wuesek, itd. Co myślicie o czymś takim? O! Plus jakieś prace dorywcze, typu dowożenie Komarem listów jako listonosz, tak na uczczenie pamięci mojego zmarłego dziadzia