Ztego co sam zauważyłem to jestem pwien że :
- błotnik przedni jest inny (tylni jest okrągły i płytki)
- wydech od jakiegoś lelka bądz bąka
Motorki są z 82r. zarówno czarny jak i zółty. Odczytałem to z tabliczki.
Przed chwilą ustaliliśmy, że jestes nowyMoim zdaniem tylni błotnik w czarnej wsce jest oryginalny
Gdybyś chciał się wymienić na tylny głęboki błotnik (taki jak w oryginale) to jestem chętnymatiz333 pisze:Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum, które zresztą widziałem już o wiele wsześniej i bardzo mi sie spodobało. Jednak teraz gdzy zostałem szczęśliwym posiadaczem motocykla WSK postanowiłem dołączyć do tej społeczności. Żeby nie przedłużać przejde do mojego problemu. Mianowićie nabyłem 2 WSki prosto ze stodoły od pewnego dziadziusia. Jednak nie jestem w stanie samemu rozpoznać co w tych modelach B3 jest nie oryginalne i czego brakuje ?? Głównie chodzi mi o czarną wske ponieważ jest ona praktycznie kompletna.
Ztego co sam zauważyłem to jestem pwien że :
- błotnik przedni jest inny (tylni jest okrągły i płytki)
- wydech od jakiegoś lelka bądz bąka
Motorki są z 82r. zarówno czarny jak i zółty. Odczytałem to z tabliczki.
To że jestem nowy na forum nie oznacza że jestem nowy w dziedzinie motoryzacji. Od dzićiństwa mnie to kręciło a wyżej wymienione wski nie są moimi pierwszymi.Savier pisze:Przed chwilą ustaliliśmy, że jestes nowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości