czyli za 2 tygodnie najprędzejAudioBas pisze:Przecież efekt końcowy Wam pokażę już na dniach będzie pierwsze odpalenie na CDI w 175

czyli za 2 tygodnie najprędzejAudioBas pisze:Przecież efekt końcowy Wam pokażę już na dniach będzie pierwsze odpalenie na CDI w 175
Chodziło mi odpalenie mojego silnika na CDI w 175Muciek pisze:Nie żebym coś mówił ale ktoś prezentował 175 na CDI ze skuterka kilka stron wstecz..... Także nie będzie to żadne pierwsze odpalenie
Już ogarnięteKubek121 pisze:ładowanie panowie, ładowanie !
Nie zrozumieliśmy sie chodzi mi tylko o tą cewkę.AudioBas pisze:Przewijanie nie jest jednak konieczne trzeba dobrze połączyć cewki i zastosować odpowiedni regulator...
Niestety regiel 45 zł kosztuje ;/
Jesli masz taką możliwość to proszę i jeszcze ile daje Volt ta cewka na wolnych i na wysokich obrotach? Najlepiej zmierzone analogowym miernikiem.AudioBas pisze:Oj ja jej nie nawijałem więc nie powiem Ci naprawdę...
Ale z tego co kojarzę ponad 3 000 zwoi i drut chyba 0,17, ale muszę to dokładnie sprawdzić...
elektronicznym miernikiem czy analogowym mierzone ??Kubek121 pisze:Kamil ma ciężką nogę i kopie 70V
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości