wITAM WSZYSTKIM JESTEM TUTAJ NOWY.
Wpadlem na pomysl zakupu wsk-ki z papierami prosze o rady n aco nalezy zwracac szczegolna uwage przy zakupuie motoru.Jak poznac ze cos jest nie tak?
Z GORY DZIEKI
NOWY -PROSBA O RADE
-
- GG: 0
- Moje maszyny: brak1
- Kontaktowanie:
-
- GG: 13417607
- Moje maszyny: Wsk 175 1974r
Mz etz 83r - Lokalizacja: Książenice woj.śląskie
- Kontaktowanie:
Re: NOWY -PROSBA O RADE
a wiec tak jesli chodzi o wsk z kwitami to zwracaj uwage na ciągłosć umów numery ramy pasujace do numerów z dowodu jezeli jest to ważnośc oc a jeśli chodzi o sam motocykl to zalezy czy chcesz remontować czy kupić gotowca ale w obydwu przypadkach zwracaj uwage na kompletnośc stan lakieru chromów.
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
To co wyżej kolega.
Pytanie do Ciebie, masz zamiar robić motocykl do krótkich przejażdżek czy pełen oryginał, który będzie stał pod kominkiem?
Stan silnika: jeżeli zapala to jest dobrze, wtedy trzeba wyregulować po swojemu i można śmigać. Jak długo to już oczywiście nikt Ci nie napisze
.
Co tam jeszcze, przede wszystkim stan chromów i blach - im mniej rdzy tym Twój portfel lepiej to zniesie. Rzuć okiem na zębatkę odbiorczą i łańcuch.
Ale i tak jak znajdziesz jakąś z papierami to mozesz być szczęsliwy
Pytanie do Ciebie, masz zamiar robić motocykl do krótkich przejażdżek czy pełen oryginał, który będzie stał pod kominkiem?
Stan silnika: jeżeli zapala to jest dobrze, wtedy trzeba wyregulować po swojemu i można śmigać. Jak długo to już oczywiście nikt Ci nie napisze

Co tam jeszcze, przede wszystkim stan chromów i blach - im mniej rdzy tym Twój portfel lepiej to zniesie. Rzuć okiem na zębatkę odbiorczą i łańcuch.
Ale i tak jak znajdziesz jakąś z papierami to mozesz być szczęsliwy

Zobacz czy rama cała/spawana zawsze możesz się targować aby opuścił bo rama do wymiany
i czepiaj się wszystkiego