Motocykl odpala ale jest tak zachetłany, że nie ma całkowicie mocy. Dodatkowo zdarte zębatki, wałki to samo (przynajmniej te na wierzchu, nie wiem jak w środku)
Na bank 73. Papier nie kłamie, numery się zgadzają.Jakub pisze: A tak na poważnie jesteś pewien że to 1973 ??
A jeżeli jednak na pewno 1973 to masz kilka elementów nie ori z tego rocznika (wahacz tył , lampa tył , kiera , boczki masz plastik ?? oczywiście powinien być metal) siedzenie zostaw bo fajne są te z listewką
Wahacz ori powinien być w kształcie taki jak od Gazeli .FNX pisze:Na bank 73. Papier nie kłamie, numery się zgadzają.Motocykl jak to bywało zwyczajowo, ujeżdżał syn właściciela, więc mógł coś pozamieniać.
Boczki są plastikowe, ale jeśli nie znajdę w dobrej cenie metalowych, to zostanie plastik.
Duża jest różnica między ori wahaczem a tym co mam? Kierownica winna być prosta, bo wydawało mi się, że kształt ma ok?
Dzięki.Jakub pisze: Wahacz ori powinien być w kształcie taki jak od Gazeli .
Kierownica kształt ok ale powinna być z metalowymi manetkami sprzęgła i hamulca taka jak w B1
FNX pisze:Łukasz z Białobrzegów wita Wszystkich gorąco.
Ale chyba tylne amortyzatory mam ok?1973 tak powinna wyglądać twoja wsk
FNX pisze:Ale chyba tylne amortyzatory mam ok?1973 tak powinna wyglądać twoja wsk
Toteż tak mi się wydawało, ale tu osoby bardziej obeznane, więc się nie wychylałem.chomik pisze:Nikt nie zauważył, że masz dwa różne boczki?
Lewy jest ok, a prawy jest od młodszej wueski
Ja widziałem ale ten duży też jest chyba plastikowychomik pisze:Nikt nie zauważył, że masz dwa różne boczki?
Lewy jest ok, a prawy jest od młodszej wueski
Podejrzewasz rok 1976 ??Wężu pisze:Możesz podać numer ramy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości