Skinder pisze: Data ? Jakoś w lato, żeby ewentualni gimbazjaliści mogli przyjechać i nie marudzić, że jutro szkoła.
Lipiec - Sierpien , mi by pasowało , wpadłbym samochodem ewentualnie już coś mocniejszego kupie to z kumplem bym wpadł.
Skinder pisze: Data ? Jakoś w lato, żeby ewentualni gimbazjaliści mogli przyjechać i nie marudzić, że jutro szkoła.
Pogadam z wieśką jutro, jak da słowo że moje dupsko dowiezie te 200 km i nie będzie grymasić to przyjadę.AudioBas pisze:które przejadą +/- 200 km?
Jak bym jechał to moglibyśmy sie razem zgadać , jeśli przez Nidzice byś jechał , póżniej Savier i Borewicz by sie dołączyli (jeśli chodzi o Lubicz)bartek582 pisze:Pogadam z wieśką jutro, jak da słowo że moje dupsko dowiezie te 200 km i nie będzie grymasić to przyjadę.AudioBas pisze:które przejadą +/- 200 km?
Ustalmy miejsce i termin, przyjedzie ten kto znajdzie czasz i chęci aby się spotkać.
Zgadać się na forum kto jaką trasa leci i w 2-3 osoby raźniej traskę zrobić.
Tak jest, miałem telefon w tej sprawie dzisiaj i możemy to jakoś podzielić i dodać jako atrakcję. Do Przysieka odemnie jest w granicy 15-20km w jedną stronę, a atrakcje są myślę podobne albo bardziej ciekawe jak w motostrefieSebastian440 pisze:Od skindera do mnie i kapiiego jest jakieś 15 km więc oferuje zwiedzanie OBR Przysiek oraz grilla i ognisko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości