Sam jestem tego ciekaw .Johnny pisze:Nie wiesz czasem czy silnik jest na SEMowiskim zapłonieZ oznaczenia silnika wynika, że jego kontynuacja to silnik 059-1
Tylko ta data: 1972, bardzo wcześnie. To by znaczyło, że prace nad S2 rozpoczęły się natychmiast po wprowadzeniu M21W2 do produkcji w '72 roku
To takie uzależnienie inwestowania kasyzubr9471 pisze:A co z żółtym ? Rozgrzebałeś, zostawiłeś i kupujesz następny...
Jest to moja najdrozsza jak do tej pory S1 EXzubr9471 pisze:Inwestowania powiadasz. Nie wiem ile dałeś za te motocykle. Faktem jest, że chciałbym sobie kupić takiego exporta, ale na tej z USA raczej nie zarobisz.
qpa pisze:Zarobić nie zarobi, ale te motocykle już tańsze nie będą
gabste pisze:
Osobiście jak i pewnie większość osób zazdrościmy ci ty exówale wiem ze na złego człowieka nie trafiły te sprzęty. Kolega fazerofz6y pomaga mi skompletować moja yamaha rd350 za co jestem mu bardzo wdzięczny
A i jeszcze jedno wtrąconko doceńmy to że fazerofz6y pokazu tutaj te motocykle i zapodaje dokładne fotki bo prawdopodobnie większość z nas nie widziałaby tych sprzętów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości