Na tej fotce tuż przed rozebraniem , poprzedni właściciel pomalował ją bez szparunków , a elementy chromowane farbą zwykłym pędzelkiem .
siedzenie do modelu z 1976 w górę. U Ciebie jest płaska wersja na podstawie z otworem na błotnik.kwaśny92 pisze:W oczekiwaniu na części można zająć się czymś innym , silnik rozebrany i oto takie siedzenie udało mi się uklepać
Dlatego też pisałem, że mam zdjęcia NOWEJ B3 z 78r ( dokładnie to miała 10km przebiegu ), która była do sprzedania kilka lat temu. Poprosiłem gościa o więcej zdjęć, żebym wiedział czy się czymś moja różniła ( i różniła się, korkiem zbiornika )daroohd pisze:w 78 dekiel predom nie spotkałem się nigdy , choć widziałem nawet i b1 z takim silnikiem, bo silnik to rzecz wymienna.
Na necie jest masę złych zdjęć właśnie poprzez taki remont, kolega nie dodał więcej zdjęć wiec ciężko ocenić co jest z jego rocznika a co nie, wieży ze sprzedający mi powiedział ze to pełen oryginał ciekawe jaki jest nr silnika, pewno wysoki.
numer silnika - 890225daroohd pisze:w 78 dekiel predom nie spotkałem się nigdy , choć widziałem nawet i b1 z takim silnikiem, bo silnik to rzecz wymienna.
Na necie jest masę złych zdjęć właśnie poprzez taki remont, kolega nie dodał więcej zdjęć wiec ciężko ocenić co jest z jego rocznika a co nie, wieży ze sprzedający mi powiedział ze to pełen oryginał ciekawe jaki jest nr silnika, pewno wysoki.
dziękiJakub pisze:Jutro postaram ci się to sprawdzić. Mam B3 z 1972roku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości