podejrzani użytkownicy
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK, itp.
- Kontaktowanie:
podejrzani użytkownicy
hej
czy ktoś może prześwietlić użytkownika o nicku grzek30? wydaje mi się że to jest ten sam człowiek co miał nick georg101. To handlarzyna i cwaniak, gdzieś w zeszłym roku próbowałem mu udowodnić że jest handlarzem ale nie mogę odnaleźć tych postów.
czy ktoś może prześwietlić użytkownika o nicku grzek30? wydaje mi się że to jest ten sam człowiek co miał nick georg101. To handlarzyna i cwaniak, gdzieś w zeszłym roku próbowałem mu udowodnić że jest handlarzem ale nie mogę odnaleźć tych postów.
- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
Re: podejrzani użytkownicy
Trochę czasu mnie nie było, gość odwalił coś? W ogóle to co jest złego w handlowaniu? Trzeba by z 1/4 użytkowników wyrzucić bo z tego żyją w mniejszym lub większym stopniu. Przeraża trochę fakt, że za byle gówno trzeba płacić później 10x więcej niż jest warte, ale taki rynek.
-
- Kontaktowanie:
to nie chodzi o to że handluje- ale poprzednio miał inny nick i jak poczytasz to zobaczysz, tyle że chyba raczej nie poczytasz bo część jego postów znikneła. Nie wiem gdzie się podział temat w którym pisałem że ma dwa nicki na olx i że urząd skarbowy takich obserwuje, po czym zamilkł i zmienił konta na olx. teraz znów przyszedł na forum - po co? tym razem pokazuje siebie jako wspaniałego kolekcjonera.
gość to typowy podły handlarz- rozumiem że zarzuca i mnie nieuczciwość ale jak ktoś będzie zainteresowany to przy piwku opowiem jak było naprawdę - tyle że ja ostrzegam bo gość kupuje jak najtaniej i zaraz sprzedaje. A ktoś naiwnie może mu sprzedać coś taniej.
A czy jak jest temat o nieuczciwych w sieci to nie ostrzeglibyście że gość man a imię Grzegorz a nick z olx Tomasz. na forum ma lokalizacje różne a na olx też inna miejscowość. Jak ktoś tylko handluje to nie kombinuje w ten sposób.
gość to typowy podły handlarz- rozumiem że zarzuca i mnie nieuczciwość ale jak ktoś będzie zainteresowany to przy piwku opowiem jak było naprawdę - tyle że ja ostrzegam bo gość kupuje jak najtaniej i zaraz sprzedaje. A ktoś naiwnie może mu sprzedać coś taniej.
A czy jak jest temat o nieuczciwych w sieci to nie ostrzeglibyście że gość man a imię Grzegorz a nick z olx Tomasz. na forum ma lokalizacje różne a na olx też inna miejscowość. Jak ktoś tylko handluje to nie kombinuje w ten sposób.
- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
W porządku, teraz już wiem o co chodzi. Chociaż swoją drogą, to nie chce mi się wierzyć, że us obserwuje handlarzy złomem na olx 

- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Hej. Wygląda na to, że nie logował się z tego samego ip co grogor.picek pisze:hej
-
- Kontaktowanie:
Nie da się tego ustalić, bo mógł mieć inny komputer lub źródło dostępu do internetu- ale przynajmniej się przyznał.
Umie gość bajki opowiadać, ja nie bedę się z nim spierał na forum ktoś tu nędznym handlarzyną jest.
Trzeba przyznać że kolekcje ma ładną, co oznacza że handelek na motorach jest dochodowy.
Umie gość bajki opowiadać, ja nie bedę się z nim spierał na forum ktoś tu nędznym handlarzyną jest.
Trzeba przyznać że kolekcje ma ładną, co oznacza że handelek na motorach jest dochodowy.
-
- Kontaktowanie:
A mogę się dowiedzieć kto w temacie grzeg30 o wfm pokasował posty?
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Ja. Zaczyna się robić burdel. Na razie pokasowałem posty.
- Mateusz WSK
- GG: 514342
- Moje maszyny: 175 Kobuz 82r, B3 78r, Pannonia TLF 250 61r.
- Kontaktowanie:
Dopiero zobaczyłem temat bo dawno mnie nie było a między czasie dowiedziałem się coś w tym temacie więc wybacz Picek bo napisałem w tamtym temacie, że nie ładnie się licytować przez telefon ze sprzedającym jeżeli ktoś jest dogadany.
Pozdro
Pozdro

-
- Kontaktowanie:
Obserwuje działalność handlarzy , aby nie być przez nich oszukany , a z tym konkretnym miałem przejścia. NIe zamierzałem na forum opisywać tego wszystkiego, ale chciałem pokazać że wiem co pisze. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ci co są w temacie zorientowani to nawet nie myślą się odzywać bo szkoda na to czasu. Przyjmijmy teraz że gość jest na forum i zobaczymy jak się bedzie zachowywał. Na tą chwilę uważam ze gość handluje, ale jako handlarz nie ma pojęcia o szczegółach dotyczących pojazdów WSK.
- daroohd
- Moje maszyny: Wsk Lelek.
- Szymon_1998
- Moje maszyny: WSK 125 LELEK
WSK 125 KOS
WSK 125 M06-B1
JAWA 350 TS
Komar 3
I po co ten post?daroohd pisze:
Jeżdżę pojazdem z Prl'u, wiec wyróżniam się z wielu.