Niewiem czemu niektórzy zamalowują rejestracje

Tak. OC jest do końca września.pawel15 pisze:masz opłaconą WSK?
niewiem czy tak superpawel15 pisze:broń Boże osłon nie wywalaj bo z nimi wygląda super
GuZioR pisze:Bardzo ładny motorek
i takie tam jeszczemarianek_spox pisze:Pogratulować nabytku
W pierwszym momencie jak usłyszałem cenę to trochę tak. Potem pomyślałem że jak na B1 to słuszna cena. Tamta B1 ma 37 lat, z papierami, 7 tys. przebiegu, stan wizualny i techniczny bdbStary pisze:Sorry 2000zł za M06B1 Cię szokuje? Zależy w jakim stanie, ale ideału z papierami za mniej jak 2000zł raczej nie dostaniesz ...
Ja bym na to nie patrzył. Taką pięknością aż żal.... było by nie jeździćPomarańczowa no trzeba przyznac że piękna ale ile pójdzie kasy na jej zarejestrowanie
Ja patrze bo całość tzn. cena WSKi i koszty zarejestrowania to ok. 2300 złpawel15 pisze:Ja bym na to nie patrzył
z daleka wygląda jak nówka a za sprężyny tylnych amorków się rdza bierze tylko tego na zewnątrz nie widac bo to od środka. Osłona (??? teoretyczniepawel15 pisze:stan nówka
ograniczac jeżdżenie po piaskachpawel15 pisze:Taką pięknością aż żal.... było by nie jeździć chodź w sumie z drugiej strony też zal jeździć
Ja oglądam się za taką polską pięknością zwaną WSKDawid pisze:trzeba zrobic kiedys test: postawic WSK (w ładnym stanie) obok jakiegos tam badziewia (czytaj ścigacza,plastika lub innego dziwoląga) i patrzec przy którym większa grupka ciekawskich![]()
Chyba Amortyzol będzie pasował.Aha jest pytanie: Jaki olej lać do przednich amortyzatorów?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości