Chcę jej przywrócić dawną, zasłużoną świetność na stare lata

Viki posiada następujące dokumenty:
~ Tablice rejestracyjne
~ Umowę kupna-sprzedaży
~ Kartę pojazdu
~ Książeczkę gwarancyjną
Jesteś pewnien??Polak pisze:~ Kartę pojazdu
zubr9471 pisze:Być może jest to rzadka wersja
Ej, rzeczywiście! żadna niema takich dziur w puszkach, to musi być PROTOTYP!Savier pisze:Przejrzałem wszystkie modele dwuramówek i niestety żadna nie pasuje.
A tak to życzę powodzenia w remoncie.
Ten dalej swoje o co Ci chodzi człowiekuWSK pisze:Ej, rzeczywiście! żadna niema takich dziur w puszkach, to musi być PROTOTYP!Savier pisze:Przejrzałem wszystkie modele dwuramówek i niestety żadna nie pasuje.
A tak to życzę powodzenia w remoncie.
BTW, mocowanie jest standardowe z M06-64, po drugiej stronie mocowania widać ucho idące w górę, z lewej musiało zostać wycięte.
Nie felerny ale zakombinowany, jak wiele jemu podobnych. Moja Z2 była przerobiona na B1...Polak pisze:Sam nie wiem co to za felerny ale ciekawy model.
Nie posiadam dowodu rejestracyjnego WSK. Zgubił go dziadek. Motor nie jest przejestrowany, na dziadka ponieważ dziadek po 2 miesiącach kupił SHL M11W w Wadowichach i nie interesowała go WSK. Zastanawiam się co dalej. Właściciel nie żyje. Jak to będzie z rejestracją. Czy się uda?
bez niepotrzebnej napinkiPolak pisze:Ten dalej swoje o co Ci chodzi człowiekuEj, rany
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości