Wiem że temat wałkowany tysiące razy, ale niestety nie do dostania juz sa pierścienie z Primy na 2 i 3 szlif a potrzebuje jedne z nich. Co w takim wypadku kupić ? Jest cos godnego polecenia ?
Za pomoc z góry dzieki

Nigdy nie handlowałem z tym gościem, choć przymierzałem się, jednak na tym forum nie ma dobrych opini, z tego co pamiętam to pisali że skupuje wszystko a potem sprzedaje z różnym skutkiem jeżeli chodzi o jakość.kavka pisze:Na tej aukcji http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4510962886
Jest tłok na 4 szlif z Nowa Dęba ZMD, czy jest to warte kupienia , czy to nawet kolo Gorzyckiego nie stalo ?:)
Powodzeniakavka pisze:Motor raczej na asfalt , ale chciałbym móc bez obaw polecieć okolice top speed przez kilka , kilkanaście km, oczywiscie po dotarciu.
Popieram w całej rozciągłości. Ok nie jest to wossner, ale mimo wszystko lepszego tłoka nie ma, z almotami jest różnie, ale liczyć na to, że tłok o wartości taniego 4-paka piwa będzie, z odpowiedniego materiału, po odpowiedniej obróbce cieplnej i mechanicznej, z odpowiednią owalizacją, relatywnie niską masą to chyba jednak przesada. To musi być nędzne, almota ratuje często fakt, że pasowanie jest luźne, ale czy o to chodzi?franq87 pisze:Twoje zdanie jest tylko Twoje, piszesz głupoty nie masz wiedzy na ten temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość