Przejdźmy do rzeczy.Lakieruję wszelakimi lakierami akryle,metaliki,perły,kameleony itp. Dobre opinię mam na forum jawacz.pl gdzie zaufało mi dużo osób którym robiłem Jawy,cezety a nawet jawę która jeździ w Tokio jak inne motocykle drogą wysyłkowa lub przywiezione osobiście.Wszystko jest w dziale usługi/Lakierowanie motocykli trzeba tylko się rejestrować,żeby czytać ten temat.
Części do lakierowania przysyłamy pocztą/kurierem lub dostarczamy osobiście Woj.Lubelskie,15 km od Kraśnika.Ja przygotowuję wszystko od podstaw czyli usunięcie korozji lub gdy jest zaawansowana to zawożę do piaskowania,blacharka,spawanie,konserwacja,szpachla,podkłady,lakier,polerka,szparunki.Nie przyjmuję jak każdy inny szanujący się lakiernik części przygotowanych przez kogoś,jedyne co to mogę być wydarte z lakieru,żadnego szpachlowania,podkładowania itp bo i tak muszę to usunąć,żeby być pewnym o efekt końcowy.
Cena zależy od rodzaju lakieru i stanu części.
Za lakierowanie części: zbiornik,błotniki,boczki z Wsk w czarnym akrylu - 500 zł.
Wiadomo,że większość ramy robi proszkowo,ale jak by ktoś chciał w lakierze to nie ma z tym problemu.
Handlarzom dziękuję serdecznie,nie współpracuję z ludźmi tego typu.
Trzeba zaufać i się przekonać.Na jawacz.pl zaufali i się nie rozczarowali

Zdjęcia motocykli zrobionych z jawacz.pl w linku : http://www.fotosik.pl/u/daniel89_lb/album/2420344
Telefon kontaktowy 508190464